Haberler

2015 Kia Sorento




Kia 2015 Sorento’ nun resmi tanıtımı yapıldı. ‘’Man on the Road’’ isimli video ile modelin hem iç hemde dışını detaylı bir şekilde görebiliyoruz. Yeni Crossoverda sweptback farlar ve daha eğimli bir tavan çizgisi ile beraber diğer önemli noktalar ise plastik gövde kaplamaları, krom trimler ve bagaj kapağına monte edilmiş bir spoiler. İç mekan çok etkileyici değil ama üç kollu direksiyon simidi, krom trim ve ahşap aksamlar mevcut. Görünen o ki opsiyon olarak ısıtıp soğutulabilen koltuklar, JBL ses sistemi ve GPS navigasyon ile birlikte eğlence sistemi bulunuyor. Model ayrıca panaromik sunroof da mevcut.

Sorento iki farklı dizel motor seçeneği ile satışa sunulacak. İlki 2.0 litre 4 silindir 186 Ps güç ve 402 Nm torka sahip bir diğeri ise 2.2 litre 202 Ps ve 441 Nm tork üretiyor.

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Anlaşılan ön koltuklarda ısıtma soğutma, arka koltuk ve direksiyon ısıtması olacak. Güzel donanımlarda gelsede çoğunu opsiyonel düşünürsek dolu dolu bi sorentonun fiyatı uçuk olabilir. Bekleyip görmek gerek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu