Haberler

Aston Martin Rapide (2011)




Yalnızca İngilizler’in değil, tüm kainatın en karizmatik markalarından biri olan Aston Martin’in 21 yıl aradan sonra ürettiği ilk sedanı, Rapide’i pistte kullandık ve her ayrıntıyı kayıt altına aldık!

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Bu adamı siteden kaldırırsanız sitenin tıklanması 2 kat artabilir diye düşünüyorum.

  2. Adam uçmuş resmen %99lar, aristokratlar ki Arsene Wenger’i nasıl o gruba soktu ilginç bildiğim kadarıyla Sir unvanı yok kendisinin 🙂 Neyse psikoloji gitmiş geçmiş olsun. Ayrıca tebrik ederim sırf Aston Martin videosu ekleyebilmek için şu sıkıcı adama katlanmışsınız. Afrikadan gelen deriler, bilmem neler zor valla dayanması. Helal olsun.

  3. Şansa bu siteyi hiç tanımayan bir sürü insanın bu videoyu görüp sonra siteye ilgi duymadığını düşünmüyor değilim.Bu kadar rahatsız edici tavırlar bu kadar rahatsız edici hareketler olamaz.Gerçekten bu adam bu siteyi izleyen bu siteye emeği geçen herkesi abisi kardeşi gibi seven adamları hak etmiyor.Silin lütfen.

  4. adamdan cahillik akiyo aristokrata ornek olarak alex ferguson ve arsene wenger i verdi ya sanarsin adam aristokrat gerci aristokratin ne demek oldugunu da bilmiyodur va;;a ileride param olursa bu adama inat 5 10 tane rapide alabilirim

  5. tam bir al parayla adam olunduğunu sanan biri

    4,20ye alıp alıp izleyip gülüyorum sunun remixini yapmak lazım hayvanların yediği hurmalar yazın seni tırmalar

  6. bu arabayı ANT ile Sinan yalnız test etmeli izlediğim en vasat otopark videosu 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu