Haberler

Lada Vesta ve Xray gün yüzüne çıktı




Lada’nın yeni modelleri Vesta sedan ve Xray Hatchback konseptleri internette gün yüzüne çıktı.

Otomobillerin tanıtımları yarın Uluslararası Moskova Otomobil Fuarı’nda yapılacak.

Lada Crossover benzeri 3 kapılı modeli Xray ‘i 2012 ‘de göstermişti. Ayrıca geçtiğimiz haziranda Lada ‘nın ana firması  AutoVAZ Renault-Nissan ittifakı tarafından devralınmıştı.

İki model de 2.65 metrelik dingil mesafesini paylaşıyor.  Ayrıca Vesta saloon 4.35m dingil mesafesine sahip. Otomobiller anahtar bileşenleri Renault gurubu araçlarla paylaşıyor.

Bu noktada modeller hakkında daha fazla bilgi yok, fakat modellerin Rusya ve Rusya’nın komşusu ülkelerde 2015’in sonlarında satışa çıkacağı tahmin edilyor.

 

 

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Bizim kendimize ait bir Tofaş’ımız bile kalmadı. Adamlar gayret gösteriyorlar en azından. En büyük eksikleri tasarımdı. İyi kötü çözmeye başlamışlar. Kalite sorunu da yavaş yavaş hallolur.

  2. Ben begendim alabilirim gerçi konsept ile gerçeginin arasında daglar kadar fark oluyor ama bi lada niva nın 30 senedir üretigilden yola cıkarsak şimdi sıfırını alsak ömrümüz boyunca bineriz.Bu haliylede bi mokka dan yada dusterden farklı deil fiyat avantajını kullanabilirse ve kesinlikle dizel olursa Türkiye’de cok satar kanatindeyim

  3. ulan şu odun lada bile ne araba yapmış be helal hiç unutmam dayımda altın sarı lada vega vardı 200 kmh hızı görmüştü ama iç donanım olarak vasattı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu