Haberler

Lada’nın Son Gözdeleri




Lada, Moskova Motor Fuarı’nda Vesta ve XRAY 2 modellerinin tanıtımını yaptı. Vesta modeli, Renault-Nissan ortak oluşumunun büyük katkılarıyla üretilen sportif görünümlü bir sedan otomobil olarak dikkat çekiyor. Ayrıca iç mekanda kullanılan krom malzemeler de Vesta’ya farklı bir hava katmış. XRAY 2, ”sedan tarzı bir SUV” olarak lanse edildi. XRAY 2 insanların kafalarındaki klasikleşen Lada algısını değiştirmek üzere tasarlanmış ayrıca kullanılan kaliteli malzemeler özel bir otomobil algısı yaratmakta.

XRAY 2 2016’da ve Vesta 2015 Sonbahar’da piyasada olacak.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Lada şirkete sonunda bir tasarımcı almayı akıl etmiş 🙂 işin esprisi bir yana vesayit gayet güzel duruyor.

  2. dacia’dan biraz daha kaliteli gibi duruyor. mekanik aksam parçaları renault grubundan gelicek. kaporta ve tasarım anlamında ise ortak çalışmaları kesinlikle vardır. bu lada iyi bir fiyatla Türkiye’de iş yapar.

  3. Her markanın bir manyağı oluyor. 86 model bir Lada Niva sahibi olarak(düşman başına) ara sıra serviste karşılaşıyorum Lada fanuncle’ları ile. Adam 25 senedir Lada’dan başka araba kullanmadım, kullanamam diyor. Lada satar, Lada alırım, aşığım diyor. La havle, niye dayı, manyak mısın sen diye soramadım tabii. Adamda para yok desem, Niva Vega ve Samara olarak 3 tane Ladası var ve hepsi de tertemiz araçlar. İnsan ne bileyim Alfa aşığı olur Honda aşığı olur ama niye Lada aşığı olur, garip. Velasılı bu arabaları davul zurna ile karşılayıp üstüne atlayacak adamlar da var.

    1. Başınıza gelen olayın bir benzeri, üst komşum vesilesiyle benim de başıma geldi. O da aşık Lada’sına 🙂 Cruze aldı şu an Lada’sıda duruyor ve dediği şey “Cruze’u satarım Lada’yı satmam.”. Bu arabalar başka diyor 😀 Bir ara ben de testini yapacağım bakalım ne varmış bu kadar o arabada merak ettim.

  4. Lada nostalji yaşamak isteyen eski memur,işçi kesim özellikle alır veya aileleri çocukları vs. sonuçta köklü bir marka ranaultun verdi destekle iş yapar kesinlikle skoda,seat kalitesinde bir araç ve uydun neden olmasın keşke yapsalarda güzel birşey bizde alsak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu