Köşe Yazıları

Takipçilerimize /2




Biliyorum, video istiyorsunuz. Ben de istiyorum.

Bilgisayarımın başında devamlı “yahu yazıyla da aynı şeyleri anlatıyorum, hatta çok daha güzel anlatıyorum, neden hala video?” diye hayıflanırken ve eğiliminizin siteye değil de YouTube kanalımıza yoğunlaştığını gördükçe, bozuluyorum.

Ne var ki ben de aynı şeyi yapıyorum. Videolarını takip ettiğim otomobil dergilerinin internet sitelerine hemen hiç uğramıyorum.

Ama ne yazık ki biz – henüz – onlar kadar geniş bir kadroyla çalışmıyoruz.

İstediğiniz gibi, son zamanlarda kullandığım hemen her otomobilin videosunu çektim. Fakat montajlayacak vakit bulamıyorum. Bir yazı birkaç saatte biterken, video günler alıyor.

Sırf bu yüzden testlerin bir köşede tozlanması anlamsız. Onları şimdilik yazılı halde yayınlıyorum. Videoların kurgusu biter bitmez ekleyeceğim, söz.

Bu arada GarajSözlük ve Oyunlar gibi kapalı bölümlerin çoğu açıldı. Ancak tasarımları henüz sonlanmadı. Hepsi yayına hatasız girince bunlarla ilgili bir başka yazı gelecek.

İletişim ya da YouTube üstünden yaptığınız yorumlar göğsümüzü kabartıyor, birbirimize FW’lıyoruz. Lütfen devam edin ki videolar hızlı bitsin 🙂

Sevgiler,

And

And

1984'te doğdum, 1998'de direksiyona oturdum ve 2008'den bu yana onları test ediyorum. Saint Benoît ve Boğaziçi Üniversitesi inşaat mühendisliğinden mezun olup auto motor & sport'ta sigortasız çalışmayı seçtim. O sıralar Modifiyem.com'a içerik sağladım, ardından e-motoring'in test editörlüğünü yaptım. Prokart'ta yarıştım, Nürburgring ve Monza gibi pistlere (ve pistlerden) çıktım. Kullandığım tüm otomobillerden ayrı keyif aldım ve arkadaşlarımla beraber amacımız, aynı keyfi şimdi size yaşatmak.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Ve Mehmet =) Yazıların çok iyi , inan zevkle okuyanlar da var. Yer yer bazı benzetmelerin daha da iyi. Şimdi hangisi hatırlamıyorum ama bir test yazısında Zincirlikuyu üst geçidinde rüzgara maruz kalmak gibi bir benzetmen vardı…

  2. İşimden dolayı pek yazıları okuyacak vakit bulamasam da (sanki çok vakit alacakmış gibi) ilginçtir videolar daha uzun olsun istiyorum. Bulduğum en ufak boşlukta acaba izlemediğim video kalmış mı diye arşivinizi karıştırıyorum.
    normal testler 5 ile 10 dk arasında değişirken (bunların çoğunu teknik özellikler kısmından sonra izlemiyorum zaten) sizin videolar nedense son saniyesine kadar izlenesi. Hani derler ya ”tabağında bırakma arkandan ağlarlar” videoların bazılarının tamamını izleyemeden işim çıktığı oluyor ve işim bitinceye kadar aklımı sürekli acaba o testin geri kalanında neleri kaçırdığım sorusu meşgul ediyor.Her saniyesi hisli, her saniyesi bilgi dolu ve her saniyesi emek dolu bu testleriniz için çok teşekkür ederim.Yaşadığımız ülkede bu kültürün yozlaşmaması adına verdiğiniz emekten ötürü sizi kutluyorum.

  3. And, şimdi burayı okuyunca söylemek istedim de yazıları da boşlama abi yazılarını da keyifle okuyoruz. Biliyorum daha çok video için kısıyorsun yazılardan ama özledik yazılarını 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu