Tadımlık

Toyota Auris testi (kamera arkası)




Toyota Auris / Hyundai i30 karşılaştırması ilerleyen günlerde yalnızca OTOPARK’ta.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

17 Yorum

  1. Bir i30 elite kullanıcısı olarak aurisin daha iyi sonuçlar vereceğini düşünüyorum ama belli de olmaz 😀

  2. koçlar 1.4 uno ie den sonra yeni video mu çekiyorum biliyorum özlemiştiniz biraz daha dişinizi sıkın yakında size dedemin efsane orjinal ingiliz massey ferguson 135 testi ve 1.4 tdci fiestam ile çok eğlenceli anlar yaşatacağım saygılar and and sinan abi 🙂

  3. severek izliyorum yalnız And arkadaşımızın egemenliği diğer arkadaşların suratında fazlaca belli… kişisel görüşüm…

    1. bende öyle hissediyorum ama her grubun bir lideri vardır değilmi? evet işte o isim And… ayrıca kendisi siteninde sahibi ve söylediğine göre bir araba parası yemiş bu site , olsun o kadar değil mi?

      1. egemenlik ayrı liderlik ayrıdır karıştırmayalım.. tabiki And arkadaşımız kurmuş emek etmiş ellerine sağlık. Lakin şu videoda fazlaca hissettim kişisel olarak hoşuma gitmedi. O arkadaşlara sorsak hallerinden memnundurlar. İlk videolardaki And ile şimdiki And arasında çok fark var. ben onun ilk halini daha çok sevmiştim. Ben pilotum işim gereği böyle konularda çok hassasım. Dediğim gibi tamamen kişisel görüşümdür. Saygılar…

  4. Eski bir Auris kullanıcısı (2012 1.33 Comfot) ve bir Auris sever olarak merak ve heyecanla bekliyorum bu testi 🙂

  5. toyota her yeni modelde sadece kasa değiştiriyor, arabanın yol tutuşu, hızlanması (gerçi dizel motor hep aynı), direksiyon tepkisi amortisörler ve iç donanımda bazı kumandalar hep aynı 2012 corolla kasayı kullan sonra git 2006 corolla kasayı kullan fark yok gibi bişey 3 nesil dir corolla kullanıyoruz. Ama anlayamadığım bu sene gene corolla satış rakamlarıyla üst sırada ayrıca japonlar biraz minyon tipli arabaların içini biraz daha geniş yapsalar iyi olacak 1.80 den uzunlar iiçin toyotalar ideal değil. Auris in full unu alıcağına az km yapmış temiz 1.16 dizel veya sıfır orta donanımlısını almak daha mantıklı geliyo.

  6. Eski 0 km Auris alıp kullanmış biri olarak bu araçlar pöf pöf….
    Müşteri ilişkileri ve satış sonrası hizmet berbat ötesi… Bu araçta şu var dediğiniz de size hemen Avensis verelim diyorlar. Aslında kendileri de bu araçlarda bir şey olmadığını kendileri de itiraf ediyorlar.
    Heleki ön göğüsteki çik sesi varya adamı stabilize yollarda çıldırtır…
    Bu araçlardan uzak durun derim …

  7. abi ben takılmadan izleyemiyorum şu kısa videoyu bile bi tek bende mi bu problem ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu