Köşe Yazıları

Yeni üyelik sorunları




İki bambaşka sistemi birbirine entegre etmeye çalışınca sıkıntılar oldu. Bir süre daha test edip ardından yayına alabilirdik ama artık takatim kalmamıştı.

Asıl güçlük; foruma önceki senelerde kaydolanların aynı bilgilerle portala giriş yapabilmesi ve, portala evvelden kaydolanların aynı bilgilerle foruma girebilmesinde. Bilhassa bu ikincisini Facebook’la yapanlar, videoda da söylediğim gibi şifrelerine ulaşamadığımız için sorun yaşadı. Ayrıca Facebook’la üyeliği kaldırdığımız için yeniden sisteme giriş yapamadılar.

Forum açıldığından beri gönderdiğiniz tüm mesajları yazılımcı arkadaşımız Emrah’a ilettim. Bazı düzenlemeler yaptı ve sanırım şu an siteye yeni kayıtlar sorunsuz gerçekleşiyor.

Ana sayfaya önceden Facebook’la üye olanların şifreleri sıfırlandı ve mail adreslerine yeni şifreleri gönderildi. Ayrıca foruma da giriş yapabilmeleri için ayna hesapları açıldı.

Üye olanlar arasında bir de foruma mesaj yazamama durumu var. Emrah’ın dediğine göre bu aktivasyonla ilgili. Üye olduktan sonra lütfen mail adresinize gelen aktivasyon link’ine tıklayın.

Çok sayı ve çeşitte bildiri geldiği için durumu tam olarak kafamda oturtabilmiş değilim. Gördüğüm kadarıyla:

  • Eskiden ana sayfaya kayıtlıydınız (), şimdi aynı bilgilerle foruma giremiyorsunuz
  • Eskiden ana sayfaya kayıtlıydınız (), şimdi hiç giriş yapamıyorsunuz
  • Eskiden foruma üyeydiniz, şimdi aynı bilgilerle ana sayfaya giremiyorsunuz
  • İlk kez üye oluyorsunuz, kayıt esnasında hata mesajı aldığınız için kaydınızı tamamlayamıyorsunuz
  • İlk kez üye oluyorsunuz, aktivasyon sorunu yaşıyorsunuz ve foruma mesaj yazamıyorsunuz

Bunlar haricinde bir sorunumuz var mı? Lütfen buraya yazın ya da iletişimden bize ulaşın.

Aksaklıklar için kusura bakmayın. Zamanla hepsi giderilecek ve portal ile forumdaki tüm detaylar düzeltilecek. Gördüklerinizi mutlaka bize iletin.

Sevgiler,

And

And

1984'te doğdum, 1998'de direksiyona oturdum ve 2008'den bu yana onları test ediyorum. Saint Benoît ve Boğaziçi Üniversitesi inşaat mühendisliğinden mezun olup auto motor & sport'ta sigortasız çalışmayı seçtim. O sıralar Modifiyem.com'a içerik sağladım, ardından e-motoring'in test editörlüğünü yaptım. Prokart'ta yarıştım, Nürburgring ve Monza gibi pistlere (ve pistlerden) çıktım. Kullandığım tüm otomobillerden ayrı keyif aldım ve arkadaşlarımla beraber amacımız, aynı keyfi şimdi size yaşatmak.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Abi iki mailimden de kayit olmayi denedim ikisinde de mail atilacagi yazdi. Ama hala bi sey gelmedi. Rica etsem ilginlenebilirmisiniz?

  2. Aradan iki yıl geçmiş ama aşağıdaki sorun hala devam ediyor. Aktivasyon mailleri ulaşmıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu