Haberler

2015 Mercedes-AMG GT Edition 1




Mercedes Benz’in bir gelenek haline getirdiği Edition 1 versiyonları sadece üretiminin ilk yılında ortaya çıkarılan özel seri otomobiller. Fakat Mercedes AMG GT için bir istisna yaptı ve 1 yıl geçmiş olmasına rağmen Edition 1 versiyonunu henüz çıkarmadı. Resmi olmasa da artık böyle bir modelin varlığından haberdarız. Casus görüntüleriyle AMG GT Edition 1 birçok değişiklikle karşımıza çıkıyor.

En çok dikkati çeken değişiklik kesinlikle arka kanat oluyor. Ön ve arkan tamponlar kamuflajlı olmasına rağmen yan eteklerin değişimi onların da değiştiği hakkında kopya veriyor. Mat gri renkteki otomobilin kabinine göz atarsanız kırmızı dikişli Edition 1 armalı bir direksiyon ve sarı detaylarıyla dikkat çeken gösterge paneli kendini belli ediyor.

AMG GT Edition 1 modelini umarız Mercedes Benz önümüzdeki hafta Paris Motor Show’da bizlere gösterir.

 

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Eskiden Mclaren ile Mercedes birlikte çalışırdı fakat ayrıldılar. Birlikte çalıştıkları dönemde her iki marka SLR’ı geliştirmişti. Mercedes ile Mclaren ayrıldıktan sonra Mercedes-AMG ilk ürünü olan SLS’i daha sonra da AMG GT’yi tanıtmıştı. Şimdilerde ise Mclaren BMW ile çalışmaya başladı. Her iki markada ilerleyen zamanlarda yeni bir spor otomobil tanıtmayı planlıyorlar. http://www.aksam.com.tr/otomobil/mclaren-ile-bmw-anlasti/haber-591826

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu