Haberler

2015 Subaru Impreza




Dışarıda yapılan değişikliklerden başlamak gerekirse ön farlar, ön ızgara ve ön tamponda yapılan küçük dokunuşlar aracı daha agresif ve sportif bir görüntüye büründürmüş. 5 kapılı hatchback modelinde 4 kapıya ek olarak arka kanat ve üçüncü led arka stop lambası eklendiği söylenecek detaylar arasında.

Aracın içine baktığımızda geri görüş kameralı, HD radyo destekli, akıllı telefonunuzu tanıtmanıza imkan sağlayan ve ipod kontrollü 6.2 inç ekranlı Subaru multimedya sistemi standart olarak sunuluyor. Standart donanımda 4 adet hoparlör ile sunulan bu sistem, benim param var donanım isterim derseniz “Premium” pakette 6 adete yükseltiliyor.

Bu ekran bana yetmez derseniz eğer Subaru 7 inç ekranlı opsiyon bir sistem daha sunuyor. Bir alt pakete ek olarak ses komutlu navigasyon sistemi pakete dahil ediliyor.

2015 Subaru Impreza’nın kaputunun altına baktığımızda 4 silindirli bir Japon efsanesi 2,0 litre Boxer motorla (yeni, yine, yeniden) karşılaşıyoruz. 6,200 devirde 148 beygir ve 4,200 devirde 192 Nm tork değerleri sunan bu sağlam motor, CVT şanzıman ve Subaru’nun karakteristik özelliği olan 4 çekerden çekiş sistemi ile kombine ediliyor.  Tüketim olarak kâğıt üstünde şehir içi 100 km’de 8,4 lt ve şehir dışında 6,4 lt olarak verilmiş.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. 2015 Subaru Impreza’nın kaputunun altına baktığımızda 4 silindirli bir Japon efsanesi 2,0 litre Boxer motorla (yeni, yine, yeniden) karşılaşıyoruz. 6,200 devirde 148 beygir ve 4,200 devirde 192 Nm tork değerleri sunan bu sağlam motor, CVT şanzıman ve Subaru’nun karakteristik özelliği olan……….. UYKUM GELDİ hala mı bu değerler yıl olmuş 2014/2015

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu