Haberler

2017 MINI Countryman yakalandı




MINI firmasının şu ana kadar ürettiği “en büyük otomobil” olma özelliğine sahip modeli, Countryman’in yeni kasası objektiflere yakalandı. Görüntülere bakılırsa, beklenenden daha büyük bir Countryman ile karşılaşabiliriz.

BMW’nin, UKL platformunu temel alan otomobil, MINI müşterileri için sınır olarak kalmaya devam edecek. Fotoğraflardan bir değerlendirme yapacak olursak, yeni Countryman’in gelecek X1 ile benzer ölçülerde fakat daha alçak yerden yükseklik ile gelebileceği yorumunu yapabiliriz.

Motor gamında ise BMW’nin en son geliştirdiği 1.5 litrelik 3 silindirli ve 2.0 litrelik 4 silindirli motorları 6 ileri manuel veya otomatik şanzımanlar ile birlikte görebiliriz.

En büyük sürprizi ise tasarım konusunda yaşamamız olası. Basit İngiliz tasarımına dönmek istediğini açıklayan firma İngiltere’de özellikle İngilizler’den oluşan bir tasarım ekibi ile tasarım stüdyosu açma planları yapıyor.

Yeni nesil sürücü asistan donanımları, daha verimli motorlar ve yeni teknolojilerin yönetimi, adapte edilmesi gibi konular BMW himayesi altında kalmaya devam edecek.

Yeni Countryman’in tanıtılması için 2016 son çeyrek veya 2017 ilk çeyrek gibi bir tarih planlanıyor. “John Cooper Works” logolu bir model için bir müddet daha beklemek gerekecek.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. tonbilik bi yapısı var sanki yada ben öyle görüyorum … yne bayan arablığına hitap edicek benim gözümde heralde tork salınımı atmosferikse bayağı düşük olacaktır SC li gelir umarım 1.5 motor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu