Haberler

Ankara Şampiyonası´nda 2.Ayak Mebuskent




2014 Ankara Offroad Şampiyonası 2.Yarışı Ankara Doğa Sporları ve Offroad Kulübü organizasyonu ile Ankara Yuva Karacakaya mevkii Mebuskent´te koşulacaktır.

21 Eylül Pazar günü saat 12:10 da start alacak yarışta zorlu arazi şartlarına ilaveten hazırlanan yapay engellerde pilotları bir hayli zorlayacaktır. 2014 sezonunun bu ikinci yarışı 1.mahalli ile aynı yerde fakat farklı bir parkur düzenlemesi ile yapılacak olması ve bu sezon ilk defa yarışacak ekiplerinde katılımı ile yarış son derece heyecanlı bir hale gelecektir.

Her sezonu heyecan ile takip edilen Ankara Mahalli yarışı diğer Kulüplerden katılan üyeler ile daha da bir şenlik havasında geçecektir. Yarış izleyen seyircilerin keyf alması, yarışmacıların can güvenliği ve yarış heyecanına ortak olmaları için günlerce süren hazırlıklar ile kulüp üyelerimiz etabı hazırlamakta ve yarış günü tam kadro yarış için hazır bulunmaktadır.

ANDOFF Başkanı Sn. Muharrem Çelik yaptığı açıklamada “Bilindiği gibi 1.Mahali yarışımızı da aynı bölgede yaptık. Yarışın yapılacağı yern eşsiz manzarası ve mevkii olarak Ankara’ya yakın olması hem seyircilerimiz ve yarışçılarımız için ideal olması hem de yarış organizasyonu yapan bizler için çok büyük bir avantajdır. Güzel bir Ankara Eylül Pazarında bu vesile ile yeni eğitim – öğretim döneminin tüm öğrencilere hayırlı olmasını diliyor, eğitime yeni başlayan çocuklarımız ve gençlerimiz için de eğitim stresini atmaları için güzel bir gün geçirmelerini temenni ediyorum. Tüm adrenalin – yarış – piknik severleri yarışımızı izlemeye bekliyoruz.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu