Haberler

Michael Schumacher’in tedavisine evinde devam edilecek




Fransa Alplerinde 2013’ün sonlarında geçirdiği kayak kazasının ardından 6 ay boyunca Grenoble’daki bir hastanende tedavi gören, daha sonra buradan Lozan, İsviçre’deki evinin yakınındaki bir rehabilitasyon merkezine nakledilen efsanevi Formula 1 pilotu Michael Schumacher’den sevindirici bir haber daha geldi. Menajerinin yaptığı açıklamaya göre ünlü pilotun tedavisine evinde devam edilecek.

Açıklama ise şu şekilde: “Bugünden itibaren Michael’ın tedavisine evinde devam edilecek. Geçtiğimiz haftalarda ve aylarda mücadele ettiği yaralanmaların ciddiyeti ve ağırlığını göz önüne alacak olursak çok büyük bir gelişme kaydetti. Fakat hala önünde uzun ve zorlu bir yol var. Michael’ın ailesinin konu hakkında spekülasyon yapılmaması ve Michael’ın son durumumun gizli kalması konusundaki taleplerine saygı gösterilmesine devam edilmesini talep ediyoruz.”.

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu