Haberler

2015 Volkswagen Golf Alltrack




VW Golf ürün gamını, yeni modeli olan Alltrack versiyonu ile genişletiyor.

Beşinci varyasyon olan bu model VW ürün gamında Golf SW ile Tiguan arasında konumlandırılmış. Model normalden 20 mm daha fazla bir tavan yüksekliği sunuyor. Ayrıca plastik ve alüminyum koruma barları bulunan çamurluklarda yeniden dizayn edilmiş ve modele hafif bir arazi taşıtı havası vermiş. Yeni Alltrack modelinde fark edilebilen diğer bir değişiklik ise yeni tavan rayları ve diğer versiyonlarda kullanılanlardan daha büyük alaşım jantlar. Bu değişiklikler aracı oldukça kaslı gösteriyor.

Golf Alltrack ilk olarak dört adet Turbo benzinli motor ile piyasaya giriş yapacak. Dört benzinli motor da 4Motion dört tekerlekten çekiş sistemi ve elektronik ön diferansiyel kilidi ile piyasaya çıkacak. 1.8 litrelik TSI ünitesi 177 beygir güç üretecek ve 0-100 km/h hızlanması 7.8 saniye olacak.

Dizel motor olarak araçta tüm serilerde kullanılan 1.6 TDI ünite yer alacak ve 108 beygir güç üretecek. Bu motor 0-100 km/h hızlanmasını 12.1 saniyede tamamlayacak. Modelde kullanılacak diğer dizel ünite ise 2.0 TDI olacak. Bu 2 litrelik dizel motor da 148 beygir ve 181 beygirlik iki farklı versiyonla satışa sunulacak.

Aracın Paris Motor Show’da tanıtılması ve 2015 yılının ortalarına doğru satışa sunulması bekleniyor.

 

 

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. altı standart modelden yüksek olursa tercih edilebilir. Bu modele özel detaylarla dış görünüş olarak çok hoş olmuş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu