Haberler

Yeni Sorento Paris öncesi detaylandı




Paris Motor Show öncesi Kia, Avrupa pazarında sunulacak Sorento ile ilgili yeni ayrıntıları yayınladı

Daha önceki Kia Sorento haberimizde de belirtildiği gibi yeniden tasarlanan yeni Kia Sorento’nun kaplan burnu olarak hitap edilen ön kısmı, yenilenen ön farları ve krom kaplamalı trimleri ile tasarım anlamında başarılı bir grafik çiziyor.

Kia’nın Crossover SUV modeli olan yeni Sorento artan iç boyutu ile 7 koltuğa kadar alınabilecek. İç kabinde modern çizgileriyle birlikte yüksek kaliteli malzeme kullanılacağı belirtiliyor.

Kaputun altında 3 motor seçeneği sunulan yeni Kia Sorento’nun giriş seviyesi olarak nitelendirilen 2,0 litrelik dört silindirli bir dizel motor bulunurken sadece altı ileri otomatik şanzıman ile alınabilecek 185 PS gücünde olacak bu ünite 402 Nm’lik tork değeri sunarken 0-100 km/s hızlanması 10.4 olarak açıklandı.

Performans anlamında potansiyel müşteri kitlesini üzmeyecek gibi duran Kia Sorento daha fazla güç isteyenler için 200 PS gücünde 2.2 litrelik dört silindirli dizel motor ile 441 Nm’lik tork değeri sunarken 188 PS gücünde 2.4 litrelik dört silindirli benzinli motor 241 Nm’lik tork değeriyle alıcılarını bekliyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu