Haberler

Yeni Suzuki Vitara




Suzuki, yeni Vitara’yı Paris Motor Show’da tanıttı.

iV-4 konseptine benzer olarak model ön tamponda devasa bir krom ızgara ve yeni gündüz farları ile gelecek.

Yeni Vitara’ya dizel ve benzinli motor seneçekleri güç verecek. Benzinli olarak M16 kodlu 1.6 litre hacminde 120 beygir üreten bir motor kullanılacak. Dizel seçenekte benzinli kardeşi gibi D16AA kodlu 120 beygir güç üreten bir motor olacak. Fakat tork değerleri dizelde 320 Nm iken benzinli motorda 156 Nm olacak.

Benzinli motor ile beraber 5 ileri manuel şanzımanla satışa sunulacak. Dizelde ise 6 ileri bir manuel şanzımanın kullanılacağı açıklandı.

Tüm araçlar standart olarak önden çekişli üretilecek fakat isteğe göre 4 tekerlek çekiş sistemi olan ALLGRIP satın alınabilecek.

Modelin önümüzdeki bahar aylarında İngiltere’de satışa çıkması bekleniyor.

 

 

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. şu aracın boyutlarını mutlaka yazın ama böyle araçlarda segment karmaşası yaşanıyor.

    ben ekleyeyim 161 cm yükseklik, 417 cm uzunluk yani araç juke gibi bir b sınıfı urban crossover olacak. eski vitara ile ilgisi yok.

  2. Artik cok basarisiz denilecek arac yok gibi bi yerden sonra marka fanatikligi oluyor ben suzukiyi begenirdim ztn bence guzel olmus 1.6 motor ve surekli olmayan 4 ceker sistemiyle Turkiye de kendine yer bulabilir diye tahmin ediyorum. Ama o sevdigimiz offroad ci kimliginden eser kalmamis gibi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu