Haberler

Yeni Superb Cenevre’de tanıtılabilir




Geniş iç hacimli ve kaliteli sedanlara ilgi duyuyorsanız yeni Skoda Superb sizi heyecanlandırmaya yetecektir.

Stilistik çizgilerini Vision C konseptinden alacak olan model, MQB platformunda üretilecek ve yakın zamanda tanıtılan VW Passat’ın altında konumlandırılacak.

En azından bu bilgiler Skoda’ya yakınlığı ile bilinen Caradvice’a göre böyle. Bu platform daha önce de belirtildiği gibi MQB mimarisinin bir varyasyonu, fakat modülerliği (ve Passat temelli oluşu) daha geniş ve daha uzun olacağına işaret ediyor.

3.6 litrelik V6 motor ise yerini 4 silindirli turbo beslemeli bir motora bırakacak. Muhtemelen bu modelde 240 beygir güç üreten 2 litrelik dizel motora da yer verilecek ve bu motorun performanslı bir dizel arayanları büyüleyeceği kesin.

Superb’in 2015 Cenevre motor showda tanıtılması ve yıl sonuna kadar da satışa sunulması bekleniyor. Şunu belirtmekte fayda var, araç iç mekanında Passat’a kıyasla  çok daha geniş bir alanı daha uygun bir fiyatla sunuyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Muhtemelen alttaki video’daki skoda vision C-conceptindeki gorunumu alacak, belki ön farlar degisik olabilir ama genel anlamda goruntu o. Herkezin anliyacagi sekilde soylemek gerekirse biraz AUDI A5 sportback’e benziyecek karoseri olarak.

    skoda vision C
    https://www.youtube.com/watch?v=PCh9VtAWZzI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu