Haberler

2015 Audi TT Cup




Audi, güncellediği TT modeli ile yeni bir seriye de merhaba dediğini açıkladı, AUDI TT Cup.

2015 yılında başlayacağı açıklanan seride Almanya ve komşu ülkelerinde bulunan 6 adet DTM (Almanya binek otomobil şampiyonası) pistinde ve her pistte iki yarış olacak şekilde planlanıyor. 24 adet aracın hazırlanacağı ve bunlardan 6 tanesinin yarışlara katılacak misafir pilotlara verileceği de gelen bilgiler arasında. Kalan 18 koltuğa ne mi olacak? Onlar için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Audi kalan koltuklar için www.audi-motorsport.com adresinden başvuruları kabul etmeye başladı bile.

Araçta yol modeli TT’den farklı olarak aerodinamik gövde kiti, matris şeklinde ön farlar ve ortada konumlandırılmış tek egzoz çıkışı göze çarpıyor.

İç tarafa baktığımızda ise fazlalıklarından arındırılmış bir iskelet, çok fonksiyonlu yarış direksiyonu ve dijital gösterge paneli yapılan değişiklikler olarak gözleniyor.

Kaputun altına baktığımızda bizleri Vag gurubunun vazgeçmediği motoru 2.0 TFSİ karşılıyor. 305 beygir gücü ve 400 Nm tork değeri olan motorun, TT Cup serisi için eklenen bas-geç (push-to-pas) özelliği ile motor kısa bir süreliğine sürücüsüne ekstra 30 beygir güç sunuyor. 6 ileri S tronic şanzıman ile kombine edilmiş aracın ağırlığı ise sadece 1.125 kilogram.

[vimeo http://vimeo.com/109222971]

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu