Haberler

Audi TT Sportback Konsept




Audi, Paris Auto Show’da VW grup gecesinde TT Sportback Konsept’in örtüsünü kaldırdı.

TT Sportback Konsept, TT ile bir çok parçayı ortak kullanıyor. Fakat değişen az sayıda parça TT Sportback Konsept’i değiştirmek için çabalıyor. Yeni ön tampon ve iç içe geçmiş peteklerden oluşan ızgara değişimin öndeki adımları. Arkaya doğru ilerledikçe göze ilk çarpan arka kapılar. Son olarak özel tasarım bagaj kapağı tasarımı tamamlıyor. Diğer dikkat çeken detaylar ise lazer teknolojili uzun farlar, çift çıkışlı egzoz sistemi ve 21 inç büyüklüğündeki alaşım jantlar.

Bu konsept otomobilin boyutları TT ile kıyaslandığında her alanda değişiklik gösteriyor. 29 cm daha uzun, 6cm daha geniş ve 3cm daha alçak.

İç tasarım TT ile neredeyse aynı. Yüksek kalite bir deri döşemeye koyu alüminyum ve mat siyah parçalar eşlik ediyor. Arka koltuklar ise küçük bir konsol ile ayrılarak kişiselleştirilmiş.

TT Sportback Konsept, gücünü 2 litre 4 silindirli TFSI motordan alıyor. 395 beygir güç ve 450Nm tork üreten motor 7 ileri S-tronic şanzıman ve Quattro 4 tekerden çekiş sistemi ile kombine edilmiş. Bu kombinasyon modelin 0-100 km/s hızlanmasını 3.9 saniyede tamamlamasını sağlarken aynı zamanda 7 litre/100 km ortalama yakıt tüketimi ve 162 g/km CO2 emisyon değerini yakalamasını sağlıyor.

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Audi ve BMW nun sidik yarışı şeklinde anlamsız modeller çıkarması marka ve modellerin ruhunu öldürüyor bence. Ki bunları alan insanlar zengin insanlar ve bunlara dikkat ederler bence. Bu ruh işi için Apple a bakabilirsiniz. Bu yüzden satıyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu