Haberler

Chris Harris Drive’dan ayrılıyor




Chris Harris kimdir? Otomobil tutkunların birçoğu tarafından neden sevilir?

İngiliz otomotiv gazetecisi ve doğruları söylediği için 9 köyden kovulan bu muhterem, kaleme aldığı yazılar ve test ettiği araçlarda bulunduğu gerçek tespitlerle, otomobil tutkunları arasında zamanla önemli yer edinmiştir. Youtube’da birçok kişinin yakından takip ettiği Drive kanalında otomobil testi yapmasının yanı sıra, “Autocar”, “EVO” ve “pistonhead.com” isimli 3 farklı otomobil magazin dergisine de düzenli olarak içerik sağlamaktadır.

3 yıldır yayında olan Drive kanalı o kadar sevildi ki, yapımcıları NBC Sports Network adlı kanalla televizyon programı için anlaşma imzaladı. Büyük işlerin büyük sorumluluklar getirdiği gerçeği ile, NBC kanalı Drive ekibine, artık Youtube üzerinden bedava yapılan yayını karşılayamayacağını iletti. Bütün bu gelişen olaylar üzerine Chris Harris, 3 senedir beraber yola devam edip çok güzel işlere imza attığı Drive ekibi ile yollarını ayırarak, kendi açacağı Youtube kanalı ile 12 Kasım’dan itibaren ücretsiz yayınlara devam edecek.

Biz de otopark ailesi olarak aldığı bu kararı ayakta alkışlıyor ve otomobil tutkusunun para için yapılmadığını herkese gösterdiği için teşekkür ediyoruz.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. drive paralı olduktan sonra 1 tane video alıp, parayı haketmediği gerekçesine varmıştım. drive izlememin büyük bir sebebi bu adamdı. çok iyi bir haber

  2. Sayfa açıldığında da haberi güncelleyip paylaşabilirseniz takipçi olarak katkı sağlayabiliriz.

  3. Helal olsun..başka birsey soylenemez zaten bir suredir pek video yok gibiydi drive da demek bu yuzdenmiş.Neyse gelsede izlesek:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu