Haberler

Chrysler & Fiat SEMA’da




Chrysler ve Fiat, 4-7 Kasım tarihleri arasında Las Vegas’da düzenlenecek olan SEMA otomobil fuarı için 3 yeni konsept model tanıttı.

SEMA’yı diğer fuarlardan ayıran özelliği halka açık olmaması. Sektörün önde gelen firmalarının ve 100 farklı ülkeden gelen yaklaşık 60,000’i aşkın davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen fuarda, konsept modeller ve yeni teknolojiler sergileniyor.

Chrysler 200S Mopar konsepti ile SEMA’da boy gösterecek. Alçaltılmış süspansiyonlar, 4 çıkışlı egzoz sistemi ve 19 inç alaşım jantlar konseptin öne çıkan kozmetik detayları olarak gösterilebilir. Performansa yönelik yapılan değişiklikler ise soğuk hava girişi, cat-back egzoz sistemi ve Mopar fren sistemi olarak göze çarpıyor.

Fiat cephesinde ise SEMA’ya katılacak olan iki konsept model “500L Custom“ ve “500 Abarth Scorpion”. 500L modelinde iki renkli tasarlanan gövde, aracı alçaltan süspansiyon ayarı ve prototip olarak fuara gelen hafif jantlar bulunuyor. Aracın içinde ise alkantara ve Katkzin derisi karışımı koltuklar öne çıkan detaylar arasında.

Son olarak Fiat’ın ikonlaşmış modeli olan 500’ün Abarth  fabrikası tarafından geliştirilen Scorpion konseptine bakarsak, kırmızı beyaz iki renkli tasarımı, karbon fiber ayna kapakları, hafif alaşım jantları ile fuarda yerini alacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu