Haberler

Citroen’in Divine DS Konsepti




Citroen, bu hafta Paris Motor Show’ da dikkat çekici Divine DS konseptini tanıttı. Citroen Divine DS Paris Motor Show’ da sergilenen en heyecan verici otomobillerden biri haline geldi. DS neredeyse bir marka haline geldi ve bu modelde DS marka vizyonunu temsil ediyor. Divine DS’ de makas biçimde açılan kapıları ile fütüristik tasarımı hem iç mekanda hem de aracın dışında görülebiliyor. Otomobil 4.21 metre uzunluğa, 1.98 metre genişliğe ve 1.35 metre yüksekliğe sahip ve 20 inç’lik alışık olmadığımız tasarımılı jantlar da mevcut.

Otomobilin içinde 10.4 inç büyüklüğünde bir dokunmatik ekran ile tüm fonksiyonlar buradan kontrol etmek mümkün. İnce koltukları, tam tahıl anilin deri kaplı ve DS geleneksel saat kayışı tasırımı ile donatılmış.

Gücünü 1.6 litre 4 silindirli turboşarjlı motordan alan Divine DS 270 Hp güç ve 330 Nm tork üretiyor. Konseptin performansı ile ilgili detaylar yayınlanmadı ama Citroen CO2 emisyonunun 145g/km olduğunu söylüyor.

 

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu