Haberler

Cumhuriyet Rallisi Kayseri´de Yapılacak




Efes Ralli Kupası’nın son ayağı olan Erciyes Cumhuriyet Rallisi AYOSK tarafından Kayseri Büyükşehir Belediyesi katkıları ile 25-26 Ekim tarihlerinde, Kayseri’de organize ediliyor. Toplam uzunluğu 38 kilometre olan 6 özel etaptan oluşan 125 kilometrelik rallide ekipler, 4 ayrı kategoride mücadele edecekler.

25 Ekim Cumartesi günü saat 15:00’de Kayseri Cumhuriyet Meydanı’ndan start alacak ekipler, ilk olarak Hisarcık-Hacılar arasında 12 kilometre uzunluğundaki Kayseri özel etabını geçeçekler. Aynı gün Hisarcık’tan ikinci kez start alacak sporcular bu kez Hisarcık-Hacılar kavşağı arasında 5 kilometre uzunluğundaki Erciyes özel etabını geçecek ve Pazar gününü beklemek üzere Tekir Yaylası’ndaki servis alanına gidecekler.

26 Ekim Pazar sabahı saat 10:30′dan itibaren etaplara yönelecek olan yarışçılar, zorlu iki tur yaparak dört özel etap geçecekler. Hisarcık-Hacılar arasındaki Erciyes etabını ve Tekir Yaylası’ndaki piknik alanında oluşturulan Cumhuriyet özel etaplarını ikişer kez geçecek ekipler, saat 14:00′ de Erciyes’de finiş podyumunda olacaklar.

Organizasyonu gerçekleştiren AYOSK, yarışa katılacak sporculara ücretsiz taşıma ve otel desteğinde bulunacak.

 

Kaynak : TOSFED

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu