Haberler

Dodge SEMA için 4 yeni konsept araç duyurdu.




Dodge SEMA için 4 yeni konsept otomobil tanıttı.

İlk ve en öne çıkan araç, Viper ACR konsept, Dodge tarafından “Muhteşem pist arabası” olarak tanımlanıyor. Bir takım aerodinamik tasarım dokunuşlarıyla bezenmiş araç pist için geliştirilmiş süspansiyon, karbon seramik frenler ve 19-inç alaşım jantlarla geliyor.

Otomobilin iç mekan fotoğrafları sunulmamış fakat Dodge aracın Alcantara ve karbonfiber ağırlıklı bir iç mekana sahip olduğunu söylüyor. Zemin kaplaması, radyo ve hoparlörler ağırlığı azaltmak için araca konulmamış.

Diğer konsept ise Dart R/T turuncu rengi ve agresif ön tasarımı ve siyah aluminyum kaputuyla dikkat çekiyor. Ayrıca model ön lip ve revize edilmiş marşpiyerler ve arka difüzöre sahip. Ayarlanabilir coil over süspansiyon, Mopar büyük fren kiti ve dev egzoz çıkışları dikkat çeken özellikleri arasında.

Charger R/T Mopar konseptinde ise daha ihtiyatlı davranılmış. Fakat araçta ön splitter aerodinamik marşpiyerler ve arka etek dikkat çeken özellikler arasında. Ayrıca model daha sportif bir süspansiyona ve 20-inç alaşım jantlara sahip.

Son olarak da Challanger T/A konsept 1970 ‘lerde Challanger için sunulan efsanevi T/A paketinin modern bir yorumlaması olarak karşımıza çıkıyor. Otomobil özel yeşil boyası, Viper ‘dan ilham alan kaputu, ön splitter ‘ı ve deck-lid spoiler ile dikkat çekiyor. Model Ayrıca Kabonfiber koltuklara ve 20-inç güçlendirilmiş aluminyum jantlara sahip.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu