Haberler

Hyundai H350




Hyundai ticari sınıfına da bir yeni model ekledi ve yeni H350’yi tanıttı. Üzerine inşa edildiği platform üç farklı gövde tipini destekliyor. Bunlar kapalı kasa kamyonet,  15 kişilik yolcu minibüsü ve açık kasalı kamyonet.

H350, sahipleri için yüksek taşıma kapasitesi ve ergonomik tasarım sunarken aynı zamanda uygun fiyatıyla da öne çıkıyor. Mühendisler H350’yi tasarlarken verimlilik, fiyat, yükleme kapasitesi, güvenlik, performans ve tüketici güvenilirliği olmak üzere 6 kilit nokta üzerinde durduklarını söylüyorlar. Attıkları bu adımla Hyundai, Avrupalı sınıf rakiplerinin önüne geçebileceklerini vurguluyor.

H350 tasarlanırken diğer aile arabaları gibi düşünülmüş. Öncelik sürücüye ve yolcuya verilmiş ve onların konforu sağlanmış. Bunlara rağmen kapalı kasa ve açık kasa kamyonetler sırasıyla 1.4 ve 2.5 ton yük taşıma kapasitesine sahipler.

H350 kapalı kasa kamyonet 1955mm yüksekliğe, 1795 mm genişliğe ve 3780mm uzunluğa sahip. Bu büyüklük sayesinde 5 adet Avrupa standartlarındaki paleti yüklemenize olanak sağlıyor. Yan kapı da yüklemeyi kolaylaştırmak için oldukça geniş tutulmuş.

Arkadan itişli olarak piyasaya adım atacak H350 2.5 litre 4 silindir turbo dizel CRDİ motorla geliyor. Buna karşın 148 ve 168 beygir olmak üzere 2 farklı güç seçeneği mevcut. Standart motor 373Nm tork üretirken daha güçlü versiyon 422Nm tork üretiyor. Her iki motor da 6 ileri manuel şanzımana sahip ve Euro5 emisyon standartlarında.

H350 Paris Auto Show’da bekleyenleriyle buluşmaya hazır.

 

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu