Haberler

Hyundai HB20 R-Spec Konsept




Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai Brezilyanın San Paulo şehrinde düzenlenen San Paulo Otomobil Fuarında Brezilya pazarına özel olarak HB20 adıyla tanıttığı süpermini modelinin spor versiyonunu konsept olarak tanıttı.

HB20 şaşesi kullanılarak üretilen Hyundai HB20 R-Spec konsepti markanın gelecekte sunulması planlanan yeni spor modelleriyle ilgili ipuçları veriyor.

İlk bakışta Brembo fren kaliperleri ve 17 inçlik jantlar göze çarparken keskin ve güçlü çizgilere sahip ön tamponu, yan etekler, krom kaplama çift egzoz borusu, karbon fiber tavan spoyleri içeren aero kiti dikkat çekiyor. Oldukça çalışılmış görünen yeni konseptin mavi mat boyası ve yeniden tasarlanan LED’li ön far grubu oldukça şık görünüyor.

Hyundai HB20 R-Spec’in iç mekanında alcantara koltuk, altı düz spor direksiyon kullanılırken parlak siyah trimler ve mavi temalı iç tasarım modelin tümüyle bütünleşmesini sağlıyor. Hyundai tarafından yapılan tanıtımda motor, performans ve mekanik verileri paylaşılmadı. Gelen kullanıcı geri dönüşleri ve talebe göre modelin üretime geçmesi için yeşil ışık yakılabileceği belirtildi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu