Haberler

Opel Corsa ve Choupette, Karl Lagerfeld için poz verdi




Modacı ve fotoğrafçı Karl Lagerfeld, Opel ile gerçekleştirdiği proje için çok özel bir modeli ikna etmeyi başardı: Choupette Lagerfeld. Modacının Birman kedisi 2015 Opel Corsa takviminin yıldızı oldu.

Ünlü moda tasarımcısı Largerfeld, 42.000 Twitter takipçisi olan Birman kedisinin Yeni Corsa üzerindeki fotoğrafını çekti. Daha önce ünlü kedi süper model Linda Evangelista’nın kollarında dergi kapağına poz vermişti. Choupette Lagerfeld, Opel Corsa kampanyalarında başrol oynamış olan ikinci kedi. 1982 yılında birinci nesil Corsa’nın reklamı için kötü kedi Tom küçük çevik arabanın direksiyonundaki fare Jerry’yi kovalamıştı.

Beşinci nesil Opel Corsa yeni, keskin hatları ve her zamanki ferah iç dizaynının yanında IntelliLink bilgi-eğlence sistemi ve modern sürücü yardım sistemleriyle dikkat çekiyor. 32 yılda Avrupa genelinde 12 milyon adet satılan Corsa, dinamik silueti Opel’in tasarım felsefesinin en güzel örneği. Karl Lagerfeld’in Yeni Corsa çekimleri ise estetiği, yaşam tarzını ve zarafeti sempatik yaklaşım ile otomobil severlere sunuyor.

Karl Lagerfeld’in çektiği fotoğraflarla Corsa takvimi 2015 yılının ilk aylarında sunulacak. Bryan Adams’ın işbirliğiyle hazırlanan bir önceki Opel takvimi Opel ADAM üzerine odaklanmıştı.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu