Haberler

Passat’ın Türkiye fiyatları açıklandı




Daha önce tanıtımını yaptığımız Passat ailesinin yeni üyesinin Türkiye fiyatları açıklandı.

VW ailesinde görmeye alışkın olduğumuz şekilde yine Trendline, Comfortline ve Highline olarak 3 donanım seviyesine sahip modelin giriş seviyesi olarak tanımlayabileceğimiz 1.4 TSI 125 PS BMT Trendline modelin fiyatı 69.900 TL olarak belirlenmiş.

DSG opsiyonu için her donanım seviyesinde ve motor seçeneğinde 13 bin TL gibi şaşırtıcı bir fark ödemeniz gerekirken, donanım seviyeleri arasında ise yaklaşık 11 bin ile 14 bin TL arasında değişen farkları ödemeniz gerekiyor.

Önceki seride yer alan 1.4 TSI 160 PS motor seçeneğinin yerini alacak olan 1.4 TSI 150 PS BMT ACT motor seçeneğine Trendline donanım ile 77.700 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirken, Trendline donanımda DSG ile satın alamıyorsunuz. Highline ve DSG kombinasyonu ile bu seçenek 115.600 TL fiyat etiketine sahip oluyor.

Güncellenen 1.6 litrelik TDI versiyon ise 120 PS güç ile 85.900 TL’den başlayan fiyata sahip. Highline donanım ve DSG opsiyonu ile 1.6 litrelik 120 PS dizel ünite 123.800 TLlik fiyat etiketine ulaşıyor.

Ülkemizde sık kullanılan bu motor seçeneklerinin yanı sıra iki farklı 2 litrelik dizel üniteye de sahip olan modelin 2 litrelik 150 PS TDI versiyonu Comfortline veya Highline donanım seviyesiyle ve sadece DSG şanzıman ile alınabiliyor. Fiyatlar ise Comfortline için 138.800, Highline için 153 bin TL’ye ulaşıyor.

Ülkemizde nerdeyse hiç kullanılmayacak olan diğer seçenek ise sadece Highline+DSG olarak alınabilen 2 litrelik 190 PS dizel versiyon ise 165 Bin liralık fiyat etiketine sahip.

 

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

16 Yorum

  1. 3,20d fiyatına yaklaşmış passat ford mondeo fiyatlarıda açıklanınca rekabet belli olur skoda superb donanım ve fiaytıyla çok çarpıcı duruyor.wv dsg den üst modelinde o kadar fark almamalıydı 1.6 dizel satılır o motora o seçenekta pahalı BMW 3.16D çıkarıp pazarı girmeli kanımca

    1. 316d adı bile bana bi garip geldi ya söyleyemem utanırım ben ondan 😀 James May’ın bir sözü var Dizel bir aracınız varsa dışarıdaki insanlara bir miktar cimri olduğunuzu göstermiş olursunuz CDI yazısı ile 😀

  2. 2011 kasımda 1.4 tsi highline manuel 122 ps + sunroof 82000 tl ye almıştık. Şimdi buyuk ihtimalle aynı araç 100000-105000 tl arası olacak. Hmm ok.

  3. 1.4 tsi 160 bg highline zaten 111.000 tlydi.Çok bir fark yok.Gözünü yediğimin ülkesinde vergiler bir düşse millet rahatlayacak

  4. Sıraya girerler merak etmeyin. D5 motorlu S80’i 1.6 TDI Passat ile karşılaştırıp “ama volkswagen abi” diyen bir millet bu.

    1. Çocukluğumdan beri Volvo hastasıyım, Saabta aynı şekilde samimi söylüyorum D5 S80 ile 1.6 TDI Passat karşılaştıran göremedim yahu link varsa atarmısın, ki ikisi farklı Segment karşılaştırılamaz.

  5. DSG’li olanlarda ileride garantiden yapacakları kavrama, mekatronik ve şanzıman değişimlerinin ücretlerini peşin peşin alıyorlar sanırım 🙂

  6. benım anlayışım araba agresif bakacak, ön kısmı hani yol nerde gidelim sahip diyecek,bu passat bildiğin uyuyor yahu, “beni rahat bırak”, ” ulan yine yollardayız ” bakısı,dikkatle bakmanızı rica edicem tekrar:).b7 altyapılı vw cc hala daha güzel ve cekıcı görünüyor.dsg arıza verir vermez o konuya girmiycem ama passatın rakipsiz olamsı biraz da meydanın ona kalmış olması; Fransızların etg sanzıman ısrarı, Japonların tork konvertörü/turbosuz motorlar , alfa guilanın bıtmek bılmeyen gelmeyişi,ford mondeonun 3 yıl sonra anca avrupaya gelmesi vs vs .ama gene deli gibi satacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu