Haberler

PPG ve Mercedes-Benz’den işbirliği




Mercedes-Benz Türkiye, kaporta ve boya atölyelerinin iş kalitesini ve kârlılığını arttırmak, başarılı boya uzmanları yetiştirmek ve müşteri memnuniyetini yükseltmek amacıyla Daimler AG onaylı oto tamir boyaları tedarikçisi PPG ile çerçeve anlaşması imzaladı.

Anlaşma kapsamında PPG Türkiye, Mercedes-Benz yetkili servislerinin cazip fiyatlarla oto tamir boya ve ilgili sarf malzemelerini tedarik etmelerini, daha kaliteli eğitim ve danışmanlık hizmeti alabilmelerini sağlayacak. Ayrıca, Mercedes-Benz bünyesindeki atölyeler PPG’nin boya&kaporta atölyesi iyileştirme programları ile daha verimli çalıştırılarak maliyet en uygun seviyeye indirilecek.

PPG Oto Tamir Boyaları Ülke Müdürü Bülend Alpay, yapılan bu anlaşma ile her iki firmanın da sektördeki lider konumlarını pekiştireceğine inandıklarını söyledi. Alpay, PPG ile Mercedes-Benz arasındaki global iş ortaklığına vurgu yaparak, “Dünyanın farklı bölgelerinde başarıyla hayata geçen iş ortaklığımız Türkiye’de de ürün-hizmet kalitesinde yükseliş ve operasyonlarda verimlilik artışı sağlayacaktır” dedi.

Yapılan anlaşmanın başta son kullanıcı olmak üzere tüm taraflar için olumlu sonuçlar yaratacağını dile getiren PPG Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Çağrı Kırteler ise; PPG’nin global ölçekte birçok otomobil üreticisinin çözüm ortağı olduğunu ve 100 yılı aşan PPG birikiminin Mercedes Benz Türkiye’nin boya ile ilgili iş süreçlerinin veriminin artması için kullanılacağını belirtti.

PPG Türkiye İş Geliştirme Müdürü Ulaş Ata ise, “Mercedes Benz Türkiye gibi otomotiv sektörünün büyük ve etkili bir oyuncusu ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Ata, işbirliklerini genişletmek, Türkiye’de daha geniş bir alana PPG birikimi ve kalitesini taşımak amacıyla çalışmaların devam ettiğini söyledi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu