Testler

Şirine: MINI Cooper S Paceman ALL4




  • Motor: 1598 cc, 4 silindirli turbo benzinli
  • Güç: 184 hp @ 5500 d/d
  • Tork: 240 Nm @ 1600 – 5000 d/d
  • Şanzıman: 6-ileri, tork konvertörlü otomatik
  • 0-100 km/s: 8,2 sn
  • Son hız: 207 km/s
  • Test tüketimi: Ortalama 8,5 litre/100 km
  • Ağırlık: 1475 kg
  • Bagaj hacmi: 330 litre
  • Fiyat: 115.000 TL

 

Canlı motor
Keyifli sürüş
+ Hisli direksiyon
Makul konfor düzeyi
+ Eğlenceli ve kaliteli iç mekan

– Bazı temel donanım eksiklikleri
– Biçimi işlevinin ötesine geçen orta ray
– Vites geçişleri ağır şanzıman
– Yüksek fiyat

 

Foto galeri için tıklayın!

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

32 Yorum

  1. dışı farklı iyi güzel ama iç mekanı beş para etmez hele o ray nedir arkadaş perde kornişi gibi

  2. Bence ztn yeterli bi süre verılmış, bu test uzun olsa ,cok beğenseler koşa koşa paceman ı alıcak mı 127.000 tl ye? sadece fazla muhabbet donmemıs ondan biraz sıkıcı gelmiş olabilir. mini hi bir zaman benim tarzım olmadı,çekilen fiyatlar da hıcbır zaman hakkettiği fiyatlar değil.

  3. Tahmin etmiştim bir bayram hediyesinin geleceğini, o yüzden girdim baktım test var mı diye. Araba konusundaki görüşlerim olumsuz, tipsiz bir araba kesinlikle. 2007 mini almayı düşünüyorum, bundan daha iyi bence.

  4. MINI bence sadece bildiğimiz MINI olarak kalmalıydı bence. Dış görünüm olarak çizgilerine pek te sadık değil. MINI dediğimizde araç daha retro, daha klasik olmalı. Böyle ortaya karışık saçma sapan bir dış görünüşü ben sevmedim. Sadece MINI Cooper olacak, bir 3 kapılı, bir de 5 kapılı hatchbacki olacak. Gerisi bence hala gereksiz.

    Bu tarz araçlarda bir sürü göz, bir sürü eşya alanı beklersin aslında. O “S” takısını gördüysen, içeride sportif, MINI logosunu gördüğündeyse kullanışlılık beklersin. Hele ki yaklaşık 130.000TL verdiğin bir otomobilde. V40 R-Design T4 alırım, Mercedes-Benz A serisi alırım, BMW 3 serisi alırım; bunlar çok daha iyi alternatifler. Gerçekten pahalı ve 130.000TL’mi böyle bir araca asla harcamazdım ben. Benden 2.5 yıldız.

  5. Test sürüşüne ben çıkmışım gibi… O dan dun sesleri buradan dahi rahatsız etti beni. Süspansiyonlar daha da sert olsaydı ne olurdu bilmiyorum… Ben bunun için 130 bin lirayı afaki buldum. Dışarıdan bir klasik mini kadar değilse de hoş görünüyor ama o dan dun sesleri ve içerideki kornişle boşluklar beni buz gibi soğuttu. İlle de 180 beygir mevzusu ise gidip GTI’lara bak; cepte kalan meblağ ile de 10 sene yakıta para verme diyor insan. Benden uzak olsun….

  6. Bunlar gerçekten meraklısına arabalar. Türkiye’de artık Neyi ederine alıyoruz ki? Pahalı dahi diyemiyorum,yılmışım

  7. Araç sıkıcı olduğu için test kısa sürmüş.En son suzuki swift testinde bu kadar sıkılmıştım

  8. bence de gereksiz bir araç

    fakat bu aracın üretimindeki maksat, klasik cooper’ı büyütmek olduğu için, donanım ve iç doluluk anlamında fazlasını beklememek lazım.

    cooper büyük olsa nasıl olurdu’nun cevabını aramış şair bu arabada..

  9. Bu arac, kesinlikle isminin mirasini yiyor. Halk arasinda bazi kesimlerce özellikleri iyi bilinmemesine ragmen karizmatik ve çekici bulunan özenti bir araç. Dizayn olarak da organik baglari yüzünden bir türlü gelişim sağlayamamistir.

  10. Hiç sevmediğim beğenmediğim bir model. 115 bin liralık fiyatını göz önüne alınca nice güzel arabalar alınır 😉 Testi bile pek feyz vermedi bana…

  11. 130.000 TL? Şaka gibi.

    20 daha koyar, Golf R alırım, en azından 260 HP olur 🙂

  12. Ben bu arabayı FİAT 500L ye benzettim. tasarımı dıngıl aralıgı ve cızgılerı birbirine cok yakın. Sanki bir alman degilde italyan havası var.

  13. Test de inanilmaz ses var , konusmalar zor duyuluyo arabadan mi kaynaklanmis acaba resmen rahatsiz etti kulaklikla izlerken.Ekip de genel bir yorgunluk mu diyim bunalma mi diyim bisey var resmen ruhunu kaybetmis.Son olarak biraz araba disi kamera gormek istiyoruz sizi seviyoruz ilgiyle takibe devam ediyoruz :))

  14. Merhaba;
    Uzun zamandir takip ediyorum ancak yeni uye olabildim.
    Ayni segment ten BMW 3, Mercedes c serisi ni test ettiniz. artik Audi A4 testi de bekler olduk. Yakinda kasa degistirecek biliyorum ama yine de bir A4 veya A5 testi fena olmazdi diye dusunuyorum.
    Tesekkurler.

    1. Merhaba;
      Biz de A4 veya A5 hatta A6-7-8 gibi modelleri test etmek isteriz ama bunun için Audi’nin bize araba göndermesi gerekiyor. Bu isteğinizi onlara da iletebilirseniz çok seviniriz.
      Teşekkürler

    1. @cglrkara Mazda türkiye facebook sayfasında ve mail atarak bize test aracı vermeleri için sizler de istekte bulunabilirsiniz.

  15. sinan abi yemin ediyorum sizin kadar güzel yorumluyucular yok yaniii 😀 😀 allah kolaylık versin

  16. arabadan sıkıldığınızı çok belli ediyorsunuz bazı testlerde. daha video başlarken bitse de gitsek kafasındaydınız 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu