Sizden Gelenler

Volkswagen Polo 1.6 TDI Test – AutoengineeR




Takipçimiz Alper Dağdemir 2013 Volkswagen Polo 1.6 TDI Comfortline’ı sizin için inceledi.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

20 Yorum

  1. On numara bir test olmuş Alper Bey. Sözünü ettiğiniz vites aralıkları bir zamanlar sıfır alıp beş yıl kullandığımız 1999 model Polo 1.6 benzinli 75 beygir 5 ileri otomobilimizde de aynıydı. Uzun yolda trafik ışıkları hariç neredeyse hiç vites değiştirmeden bütün yolu bitirdiğimizi şimdi siz bahsettiğinizde hatırladım. O 900 kiloluk otomobilin atikliğini ve 5. viteste rampalara sarışını şimdi arıyorum. Keyifli testiniz için elinize sağlık.

  2. Alper abi her zaman ki gibi çok güzel bir tanıtım videosu olmuş özelliklede aracı tanıtırken (+) ve (-) lerini cok güzel anlaşılır bir dille belirtmişsiniz umarım videolarınız devamı gelir.

  3. Test güzel olmuş.İnceleme başında park sensörü sesinden bahsettiniz.Sensörün sol arka köşedeki hoparlörü üstüne yapı marketlerde satılan yuvarlak sandelye ayağı plastik keçelerinden yapıştırın ses yarı yarıya azalıyor ama duyuluyor arkadakileride rahatsız etmiyor:))

  4. abı otoparkın ıcınde buyuyen beylık gıbısın massallah 🙂 yanlız tutuş limitleri and abinin dedikleriyle çelişiyor tamam lastık farkı yol farkı sıcaklıklar fılan farklı olabılır ama sonucta aynı araba yanı soru işareti kaldı kafamda yanlış anlamada 😉

    1. Teşekkür ederim, şartlardan dolayı olsa gerek bilemiyorum. Ben özellikle Antalya’ya yaklaşırkenki virajlı yollarda zorladım, resmen yan yan dönüyor araba, ama kontrollüce 🙂

      1. 1.4 benzinlisi ile ben bariyere girdim beklemediğiniz anda kopuyor gidiyor

  5. Polo kullandım, rahatsız olduğum en büyük 3 sıkıntı;
    -Direksiyon simidi araca nazaran çok büyük, kesinlikle iddia ediyorum küçük ve kesik bir direksiyon daha keyifli olurdu.

    -Aracın içerisine arka süspansiyondan torsiyondan geldiğini sandığım garip bir rezorans sesi oluyor sanki kasa ile bağlantılar arasında titreşimi engelleyici bir eleman yok gibi.
    -Bir de en kötü özellik, araçta yan yan bir salınım yada esneme hareketi var, aracın boyunun kısa olmasından kaynaklı olduğunu sanıyorum bu çok kötü hissettiriyor.

    1. Direksiyon simidi konusuna katılıyorum. Sciroccodakinin biraz ufağı çok güzel giderdi. Bahsettiğiniz rezonans sesi kullandığım poloda yok, servisle görüştünüz mü?

  6. elinize sağlık çok güzel bi tanıtım olmuş.bahsettiğiniz vites aralığı birinci viteste biraz yorucu olabılıyor dur kalk trafıkte ama 5. vites uzun olması bnm için de ayrı bi rahatlık yüzde 80 uzun yol kullanıyorum çünkü aracı.fiesta 1 polo 2 bu sınıfta demişsiniz zevkler ve renkler tartışılmaz 🙂 otomobil tasarımcıları geleceğin modasını öngörebilip ona göre tasarım yapan kişilerdir ama sanki ford markasında özellikler focus ve fiestada orta konsol tasarımı pek olmamış.modern bilgi çağ,ı uzay çağına giriş temasında uzay gemimsi bi konsol yapmaya çalışmışlar ve çok absürt durmuş sanki.tabi bu benim düşüncem.testiniz için teşekkürler ve herkeze iyi günler

    1. Bu sizin görüşünüz tabii ki ama aynı zamanda benim de görüşüm 🙂 ben fiestayı tasarım dışında, sürüş ve diğer özelliklerine göre değerlendiriyorum ve sınıfında üst sınıfa koyuyorum. Çünkü adamlar sınıfının üstünde bir araç yapmışlar. Fiziksel tasarımı plana katarsak testin sonuna doğru bahsettiğim gibi bana toy geliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu