Haberler

Yeni Passat’ın 237 beygirlik ivmesi




Yeni Volkswagen Passat’ın motor seçeneklerine eklenen 237 beygirlik canavar DSG ve 4Motion ile buluşuyor. Yeni Passat’ın 2.0 TDI 237 HP ve 2.0 TDI 150 HP motorlarının 0-100 km/s zamanları ölçülüyor.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=zn9D8Crnw-0?rel=0&showinfo=0&w=640&h=360]

İlgili Makaleler

14 Yorum

  1. hızlanma gayet güzelde motor 2.0 yani olması gerekeninde bu olması gerekliydi.

    ve inş eski passatın açıkları kapatılmıstır bu aracta

      1. Evet sonunda wv tenezzül edip gösterge paneli vs. değiştirdi .
        Aslında bir çok yerde değişiklikler yapıldı ama sevinme , zira fiyat listesini hep beraber bekliyoruz . Ve fiyatı görünce hepimizin ağzından çıkacak o sihirli sözler belli ” ovvv şittt ” ( fiyat cinsi cavurca ya o bakımdan [ dolar , euro falan filan ] ) !

  2. Yani zannediyorum ki dizel olmasının ve 4motion olmasından kaynaklı, sanki 80 den sonra ağırlaşıyor hızlanışı. 237 beygir denilince insanın beklentiler yükseldiği için mi öyle geliyor bilmiyorum ama beni büyülemedi açıkçası.

    Benzinin gözünü seveyim yahu.

    1. Derler ya arabayı tork kaldırır beygir götürür diye o sebepten dolayıdır ama hiçte fena değil benide büyülemedi ama Passat diyince akla bu gelmeli iyi oldu

      1. passat diyinca akla 105 beygir 105 bin tl geliyor. passatta performansı çağrıştırması gereken nedir?

    2. Tamamen göstergedeki sayıların yerleştirilmesinden kaynaklı. 60’a kadar 10’ar 10’ar artarken 60’dan sonra 20’şer 20’şer artıyor. Bu da düşük hızlarda yüksek ivme hissi veriyor. Aslında ufak bir hile.

  3. emmi yokuş yukarı ve wagon olduğunu söyledi. videonun sonunda bitane yokuş çıkıyor 😀 ordaki yokuşsa efsane olmuş motor derim 🙂 buna göre gayet başarılı. motorun genel olarak marifetlerini görmek için birde son hızınıda görmek lazım.

  4. Bu aracın 2015 ‘ in hangi ayında türkiyede satışı yapılacak ?

    Hali hazırda hibrid motor-düşük hacimli motor kombinasyonu var mı , varsa bile bu yeni teklonoji hibritlerin vergilendirme sistemi nasıl olacak ?

    Fiyatı nasıl olucak ( yani araca her oturuşumuzda yediğimiz kazığı ne derece hissedeceğiz [ acaba bu sürüş pozizyonuyla alakalı mı yoksa psikolojik mi {sanırım evet psikolojik} ] ) ?

    Araç artık hisli , sürücü dostu bi hal aldı mı yoksa ( hala !!!) renkli içi boş tenekemi [ ki öyleyse vurdum tekmeyi gollll ] ?

    Ben ki üç kuruşluk adamım , muhtemel fiyatı kanımca 150.000 tl olacak olan aracı neden bu kadar önemsiyor, üzerinde duruyorum ( kuluçkaya yatmış tavuk misali ) evet sanırım araba manyaa olduk çıktık [ nedeni ise otopark.com ] ?!

    Türkçe öğretmenimin bu yazıyı görmemesi dileğiyle veda eder sorularımın tezvakit cevaplanmasını isterim .

    Ya ortada bilgi kıtlığı var yada ben çok cahilim 😉 ve lütfen ” al cahil sana bilgi edineceğin link ” tavrına girmeyin maksat muhabbet ….
    İMZA
    EŞKİCİ (SÖZLÜK) EMEKLİSİ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu