Haberler

İsveçli oyuncu İsveçli otomobili tercih etti




Paris Saint-Germen’in İsveçli yıldız oyuncusu Zlatan Ibrahimovic dünya lansmanından sonra geçtiğimiz hafta ilk kez Paris Otomobil Fuarı’nda kamuoyu önüne çıkan Yeni Volvo XC90’ını teslim aldı.

Her biri özel olarak numaralanmış ve sadece online site üzerinden satın alınabilen 1927 adet Yeni Volvo XC90 First Edition serisi 3 Eylül Çarşamba günü saat 16.00’da satışa sunulmasının ardından 47 saat içerisinde tükenmişti

Özel olarak numaralandırılmış Yeni Volvo XC90’lardan aynı zamanda forma numarası da olan 10 numaralıyı satın alan Ibrahimovic’e otomobilinin anahtarını Volvo Cars Başkanı ve CEO’su Hakan Samuelsson Paris Otomobil Fuarı’nda teslim etti. Aynı zamanda Volvo XC60’ın reklam yüzü olan ve önümüzdeki ay Türk ekranlarında da gösterilecek olan XC60 reklam filminde oynayan Ibrahimoviç Yeni XC90’ı teslim alırken “Bu otomobili ailemle birlikte çok keyifli anlar geçireceğimiz zamanları hayal ederek teslim alıyorum” dedi.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Önceki aracı da yanlış hatırlamıyorsam V40 ‘tı . Zaten bıyıklarından da anlamışsınızdır belki. Çok koyu bir milliyetçidir Zlatan 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu