Haberler

2015 Chrysler 300 tanıtıldı




Chrysler Los Angeles Auto Show’da yeni 300’ü duyurdu. Otomobilde ilk bakışta göze çarpan en önemli detay genişleyen ön ızgara ile birlikte sis farları ile birleşen kısım. İç mekana baktığımızda önceki modele göre daha iyi malzemeler tercih edilmiş, standart olarak 7 inç bir ekran geliyor ancak talep edilirse 8.4 inç dokunmatik ekran ile Uconnect eğlence sistemi seçilebilir.

Kaputun altına baktığımızda ise Pentastar 3.6 litre V6 motoru görüyoruz ve otomobil bu sayede 292 Bhp güç ve 352 Nm torka sahip. Gücünü sekiz vitesli otomatik şanzımanı ile arka tekerlere iletirken şirket opsiyonel olarak dört çeker sistemi ile alma olanağı da sunuyor. 300S modelinde 300 Bhp güç ve 357 Nm tork üretiyor. Kaslı versiyonunda ise 5.7 litrelik V8 HEMI motoru sayesinde 363 Bhp güç ve 533 Nm torkunu sekiz vitesli şanzımanı ile arka tekerlere aktarıyor.

Modeldeki diğer değişiklikler ise yeni alüminyum akslar, yenilenen elektirikli direksiyon sistemi, adaptif cruise kontrol, çarpışma uyarı sistemi, şerit takip sistemi ve bazı güvenlik sistemleri.

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu