Haberler

Bianchi ve Schumacher’in durumları iyiye gidiyor




Genç Formula 1 pilotu Jules Bianchi, Japonya Grand Prix’inde geçirdiği kazadan bu yana Suzuka Pistinin yakınındaki Mie Hastanesinde tedavi görüyordu. Kazadan sonra komaya girerek yaşam destek ünitesine bağlı bir şekilde yaşam mücadelesi veren genç Formula 1 pilotu Jules Bianchi’nin ailesinin yaptığı açıklamaya göre sonunda komadan çıktı.

Tedavisine anavatanı olan Nice-Fransa da devam edilen genç pilotun bilincinin hala yerinde olmadığını fakat destek olmadan nefes alabildiğini ve hayati belirtilerinin stabil olduğunu belirten babası, Jules’in önemli bir gelişme kaydettiğini belirtti.

Bütün iyi haberlere rağmen genç pilotun durumu maalesef hala kritik olarak sınıflandırılıyor. Tedavisinde yeni bir döneme giren Bianchi’nin beyin fonksiyonlarında artış olması bekleniyor.

Bianchi’nin yanı sıra Michael Schumacher’in durumu ile de ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. 1989’da geçirdiği kaza sonucunda kolları ve bacakları felç olan eski Formula 1 pilotu Philippe Streiff bir Fransız radyosuna verdiği röportaj sırasında efsanevi pilotun durumunun daha iyi olduğunu fakat zorlu bir tedavi süreci geçiren Schumacher’in konuşmakta güçlük çektiğini, hafıza problemleri yaşadığını ve tekerlekli sandalyede olduğunu belirtti.

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu