Haberler

Attığı goller kadar arabaları da olay oluyor




Kimilerine onu oynadığı futbol ile, kimileri ise meşhur kibri ile tanıyor. Dünya’nın en iyi oyuncusu konusu tartışılsa da, 2009 Manchester’dan Real Madrid’e astronomik bir rakama (80 Milyon pound) transfer olduğundan beri Cristiano Ronaldo Dünya’nın en pahalı oyuncusu.  29 yaşında cebinizde yıllık 21 milyon Euro gibi bir miktar girse siz ne yapardınız?

Real Madrid’in yıldız oyuncusu geçtiğimiz günlerde aldığı Rolls Royce Ghost ile adından sıkça söz ettirdi. Özel koleksiyonu için 3 Milyon euroluk bir garaj yaptırdığı bilinen Portekizli futbolcunun yeni gözdesi güzeller güzeli RR Ghost oldu.

Yaptığı her hareket, attığı her adım olay olan ünlü futbolcunun yeni aracı da çok konuşulacağa benziyor.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. yok aga bu adamın maaşının da bonservısının de kuruşunu hakedıyor.insan degıl ztn bu başka bır şey. önceden sevmezdim saygı duyardım ama realde 2009 dan berı yaptıklarını gördükten sonra hem sevıyorum hem saygı duyuyorum.

  2. yok abi biz züürtler olarak istemesekte zenginin parası çenemizi yoruyo 😀 😀 😀

  3. Millet laf yapıyormuş , görgüsüz falan diye. Sporx’te gördüm de delirdim. Adam hak ediyor mu hak ediyor bence. Millet laf yapar durur. En güzel kadınları , en iyi arabaları hak ettiğini düşündüğüm için, “canikosu yesin ” derim 😀

  4. Aracın ispanya’da eleştiri konusu olmasının nedeni pahalı olması değil yanlış yerde kullanımı.

    Ronaldo antremanlara giderken de bu aracı tercih ediyormuş ve eleştrirenlerin argümanı da “bu araç günlük kullanım yerine özel davetlere giderken kullanılması gereken bir araçtır.” şeklinde.

    Takım elbiseyle antremana gitmek gibi düşünün Ronaldo’nun yaptığını. Tabi sırf gösteriş yapmak için Antalya’da mayıs ayının sıcağında otelinin açılış töreninde kürk giyen hanımefendi bile gördüğüm için bizim milletin bu görgü kurallarını anlamasını beklemek hayal olur.

    1. İsterse traktörle gider antreman ,araba ne kdar abartsak da sonuçta bu bı yerden bı yere OTURGAÇLI GÖTÜRGEÇTİR.benım araba kullanma zevki kimi ilgilendirir der Ronaldo.

    1. düşün kaç senedir orda yıpranmış 😀 bizi yıprnacak bir asfaltımız bile yok 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu