Haberler

Brezilya’da yeni Fiat FCC4 konsepti ortaya çıktı




Fiat FCC4 konsepti Sao Paulo Motor Show’da ortaya çıktı.

Fiat’ın maceracı ruhlu dört kapılı coupe olarak adlandırdığı FCC4, pickup ve Range Rover Evoque’un harmanlandığı tuhaf bir araç olarak karşımıza çıkıyor.

Modelin ön kısımında, agresif tasarımlı ince bir ızgara yer alıyor. Izgaranın devamında LED farlar ve sis lambaları dikkat çekiyor. Sportif tasarım, arka kısımlara doğru ilerlediğimizde de şık tasarımlı ön cam, akıcı tavan tasarımı ve kaslı çizgileri ile devam ediyor. Ancak arka kısıma geçtiğimizde garip tasarımlı arka cam tasarımı, iki kapılı asimetrik bagaj kapağı ile biraz tuhaflaşıyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Tam bir ütopya olmuş bu araç.Fiat’ın bu saçmalıklardan vazgeçmesi gerektiğini düşünüyorum.Bu aracı piyasaya 150.000 TL den sürerler ki (freemont o civarda bir şey)buda satış konusunda hüsranla sonuçlanır.

    Var olan marka modellerini (tipo,uno,tempra,stillo) serilerini yeniliyerek devam ettirseydi daha fazla satış ve 2 el pazarında yer bulabilirdi diye düşünüyorum.Çünkü bir civic bir coralla markası yıllardır devam ederken fiat sürekli model ismi değişiyor bence büyük handikap.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu