Haberler

Fiat 500 Ribelle & 500L Urbana Trekking




Fiat, Miami Auto Show ‘da  500 Ribelle & 500L Urbana Trekking isminde iki özel serinin tanıtımını yapacak.

500 Pop modeli baz alınarak üretilen 500 Ribelle’nin tavanı, arka spoiler’ı ve yan aynaları Rosso kırmızısı diye adlandırılan bir renge sahip olacak. Araçta ayrıca ön ve arka far gurubunda Nero Puro isimli parlak siyah renk kullanılırken yine aynı renkli jantlara da yer verilmiş. Görselliği tamamlamak adına jantların göbeğinde bulunan bijon kapaklarında ise Rosso kırmızısı rengi kullanılmış.

Ribelle modelinin satışına Aralık ayında başlanacağını belirten Fiat yetkilileri modelin en baz versiyonun fiyatını ise 17,395$ olarak açıkladı.

Diğer bir yeni model olan 500L Urbana Trekking ise mat gri renginde çamurluk çıkıntılarına, marşpiyellere, kapı koruma çıtalarına sahip olacak. Ayrıca tamponların uç kısımlarının da mat gri renginde olacağı bu modelde, saten krom kaplı kapı kolları ile birlikte 17 inch’lik jantlar da kullanılacak.

İç mekanda ise deri direksiyon simidi, deri koltuk ve kapı döşemeleri ön plana çıkarken gösterge panelinin Nero Puro (parlak siyah) veya Matte Grigio (mat gri) renkleriyle alınabilecek olması dış görüntüyle uyumlu bir iç mekan elde edilmesini sağlamış. Ayrıca 500L Urbana Trekking’de 6 hoparlörlü, subwoofer’lı ve 7 kanallı amfi’ye sahip “Beats” marka müzik sistemi de kullanıcılara sunulan özellikler arasında.

2015’in başlarında satışa sunulacağı açıklanan 500L Urbana Trekking modelinin başlangıç fiyatı ise 22,795 $ olarak açıklandı.

 

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu