Haberler

Honda’nın S1000 hayali




Japon Otomotiv üreticisi Honda, bilindiği gibi bazı modellerini diğer uzakdoğulu üreticiler gibi sadece kendi ülkesinde satışa çıkarıyor. Bunlardan bir tanesi de resimde görülen ve daha önce bilgi sahibi olmadığımız S660 modeli olabilir. Honda’nın, Japonya dışında satışa sunacağı yüksek performanslı bir araç üzerinde çalıştığı biliniyorken 2 hafta önce Tokyo Motor Show’da ortaya çıkan S660 konsept modeli, üzerinde çalışılan araç hakkında fikir sahibi olmamıza yardımcı oluyor.

Bu bilgiler resmi kaynaklar tarafından doğrulanan bilgiler değil fakat aşırı beslemeli, 1.0 lt hacminde ve 140 BG’den daha güçlü bir motora sahip olabileceği konuşulan modelin, Mugen desteği ile birlikte “S1000” model ismini alabileceği de gelen bilgiler arasında. Mugen ile birlikte daha agresif görünmesi planlanan modelde büyük jantlara da yer verilmesi muhtemel.

Herşey planlandığı gibi giderse “Honda S1000” , elektrikli “EV” modelinden 1 yıl sonra yani 2016 yılında satışa sunulacak.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu