Haberler

İstanbul Park Pist Günleri 16 Kasım’da




Heyecanın 8. Bölümü İçin Hazır Mısın?
16 Kasım’da caddeleri boşaltıp piste çıkıyoruz…

Katılım formu için -> https://intercityshop.com/pist-gunleri/

20 dakikalık sürüş seansı www.intercitypark.com üzerinden 250 TL olarak satılmaktadır. Kapı satışları, yer uygunluğu varsa mümkün olmaktadır ve ücreti 20 dakika için 300 TL dir. 2014 sezonu için dileyen sürücüler farklı tarihlerdeki pist günlerimize şimdiden diledikleri seans adedinde satın alma yapabileceklerdir. Ayrıca internet alımlarınızda 5 seans ve üzeri alımlarda %10 indirim hakkı kazanıyor olacaksınız.

Katılımcılar isterlerse, Intercity İstanbul Park’tan temin edecekleri transponder zaman ölçerler ile pistteki zamanlarını ölçüp en iyi zamanlarının Intercity İstanbul Park internet sitesinde yayınlanmasını sağlayabileceklerdir.

Not: Tesis giriş ücreti araç başına 20 TL olup tüm araçlar için tahsil edilecektir.

Motosiklet sürücüleri, Intercity İstanbul Park Pist Günleri katılımı için aşağıdaki e-posta veya telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

E-posta: info@superbikeschool.com.tr
Telefon: +90 216 469 44 15

Kaynak : Intercity İstanbul Park

 

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Ücrete bakınca pek de slogana uygun olmadığı görülüyor.250 TL seans başı çok yüksek fiyat biraz daha düşürmeleri gerekir katılımın fazla olmasını istiyorlarsa…

  2. ilk bakışta pahalı geliyor evet ama yurt dışı fiyatlardan daha uygun ve pist F1 pisti , öle ufak local bir pist değil bu sebeple aslında fiyat normal. 120tl iken tabiki her organizasyona katılıyordum şimdi 2-3 organizasyuonda 1. Ama isteyen adam zaten hertürlü geliyor. Bahane çok :))

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu