Haberler

MLC AMG kameralardan kaçamıyor




Mercedes’in piyasaya çıkacak olan kompakt SUV’si MLC AMG versiyonu ile airbag testinin ardından Paris’te Charles de Gaulle havaalanında taşınırken kameralara yakalandı. Aerodinamik yan etekleri, 4’lü egzozu, devasa ızgaraları ve jantları ile MLC AMG oldukça agresif gözüküyor. Ayrıca X6 M’e benzeyen tavan çizgisi de MLC’ye daha sportif bir hava katmış.

Bu seferki fotoğraflarda iç mekanına da göz atma şansı bulduğumuz MLC’nin orta konsolundaki tablet ebatlarındaki ekran C serisinden tanıdığımız dokunmatik kontrol sistemi dikkat çeken özellikler.

M-Class platformu üzerine inşa edilen MLC’nin AMG versiyonunda V8 5.5 litre 525 PS’lik ML 63 AMG motorunun görev alacağı tahmin ediliyor.

2015’in üçüncü çeyreğinde piyasaya sunulacak olan MLC’den birkaç ay sonra da AMG versiyonun yollara çıkması bekleniyor.

 

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu