Haberler

Opel’den yeni bir SUV modeli




General Motors’un Ceo’su Mary Barra, Almanya’daki Opel’in Rüsselsheim fabrikasını ziyaret etti ve 245 milyon Avroluk yatırım müjdesini verdi. Opel’in Rüsselsheim tesislerinde on yıllık sürede yeni SUV modelin üretimi gerçekleşecek. Bir başka yatırım müjdesi ise Kaiserslautern ve Tychy (Polonya) tesislerinde 500 milyon avroluk yatırımla yeni nesil motor ve parça üretimi.

GM Ceo’su Mary Barra “Yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz, bu çalışmaların, Drive2022 vizyonumuza katkı sağlayacak. 2018 yılına kadar 27 yeni modeli ve 17 yeni motoru piyasaya sunacağız. Yeni nesil motor-şanzıman ve yeni nesil bilgi eğlence sistemiyle otomobil severlere geleceği yakınlaştıran firma olarak başarımızı ortaya koyacak yeni bir yatırıma daha imza atmanın heyecanını yaşıyoruz”dedi.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu