Haberler

Tesla’ya güven, ‘ortalama’




Tesla Motors’un başında bulunan Elon Musk, kullanıcılardan gelen geri dönüşlere göre şirketin ortalama güvenilirlikte olmasının onlar için çok ciddi bir sorun olduğunu dile getirdi ama şirketin geçtiğimiz Mart ayında Consumer Reports tarafından hazırlanan güvenilirlik raporu da mevcut.

Consumer Reports elindeki raporlarını 1300′ den fazla Tesla S sahibinin geri dönüşleriyle birlikte hazırladı. Bu raporlarda bulunan şikayetlerin başını geri çekilebilir kapı kollarının yavaş çalışması ve gıcırtılı ön camlar çekerken şirket bu sorunların tarafından ücretsiz onarıcağını bildirerek büyük beğeni toplamıştı. Sorunsuzluk konusunda güvenilirlik olarak Acura RLX ile ortalama aynı puanlara sahip olan araç, Audi ve Lexus gibi rakiplerinin gerisinde kalırken Mercedes ve Cadillac’ın “çok daha kötü” puanlar aldığı Consumer Reports tarafından dile getiriliyor.

Bunların yanında Model S’in konsolunda bulunan bilgi ekranının bazı aralıklarla serviste resetlenmesi gerektiği ve nadirde olsa aktarma sisteminde sorunlar çıkarabileceği rapor içinde dile getiriliyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu