Haberler

Tırmanma Şampiyonları Ankara´da Belirleniyor




Ankara Otomobil Sporları Kulübü tarafından Kazan Belediyesi katkıları ile 9 Kasım 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Türkiye Tırmanma Şampiyonası son ayak yarışı, tırmanma branşında 2014 sezonu Türkiye Şampiyonlarını belirleyecek.

Kazan’ın Ahi köyünden başlayan 8,5 km uzunluğundaki etapta iki çıkış üzerinden koşulacak yarış, saat 13:30’da ilk otomobile verilecek start ile başlayacak.

Engelsiz Motorsporları Kulübü, Yön Sanat Derneği ve Dünya Serebral Palsi Derneği ile ortaklaşa gerçekleşecek organizasyonda, engelli bireyler de otomobil sporlarıyla tanışmış olacak. Engelsiz Motorsporları Kulübü başkan yardımcısı Erman Eranıl, Sinan Saatçi pilotajındaki öncü otomobilde co-pilot olarak start alacak.

Kazan Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşecek organizasyonu tüm Ankaralılar ücretsiz olarak izleyebilecek.

ANOK Başkanı Metin Ertuğrul yarışmayla ilgili olarak, “Geçtiğimiz yıl Kazan Belediye Başkanı Sayın Lokman Ertürk’ün katkılarıyla Tırmanma yarışımızı uzun yıllardan sonra tekrar Ankara’da organize edebilmiştik. Kazan Belediyesi bu yıl da destek vererek, parkurun klasikleşmesi yarışın devamlılığı adına büyük katkılarda bulundu. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu yarışmayı çok daha iyi bir yere taşıyacağız. Sayın Lokman Ertürk’e sizlerin vasıtası ile bir kez daha teşekkürlerimi sunarım.” açıklamasını yaptı.

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu