Haberler

Toyota Forever kart avantajları




Toyota’nın, yaş ve model farkı gözetmeksizin çok özel avantajlar sağlayan ve sektördeki en kapsamlı sadakat programı olan “Forever Kart” uygulaması, Toyota sahiplerine bir yılda 14 milyon TL’lik fayda sağladı. Toyota markalı araçlar için geliştirilen ve araca özel bir kart olan Forever Kart ile Toyota Plazalara gelenler, yüzde 20’ye varan mekanik yedek parça, yüzde 30’a varan işçilik ve BP’de yüzde 5’e varan akaryakıt hediyesinden yararlandılar. Forever Kart Toyota’nın Kasım ayı boyunca sürecek “Kış Servis Günleri Kampanyası”nda da büyük avantajlar sunmaya devam ediyor.

Toyota markalı araçlara özel bir kart olan ve 1 yıl önce uygulamaya alınan Forever Kart sahipleri için en büyük fayda 6 milyon TL’yi aşan yedek parça indirimiyle sağlanırken, yetkili servislerdeki işçilik indirimi de 5 milyon TL’yi aştı. Toyota Forever Kart kullanıcıları geçtiğimiz bir yıl boyunca BP’den 2,5 milyon TL’lik akaryakıt hediyesinin de sahibi oldular. Müşterilerine toplamda 14 milyon TL’lik fayda sağlayan ve 200 bin Toyota kullanıcısının sahip olduğu Forever Kart, araç ömrü boyunca kazandırmayı hedefliyor.
Forever Kart Ayrıcalıklarıyla Kış Bakımı Çok Avantajlı

Toyota’nın “Kış Servis Günleri Kampanyası” Forever Kartı olan Toyota sahiplerine büyük avantajlar sunmaya da devam ediyor. Kasım ayı boyunca sürecek kampanyada Toyota Plazalara gelen Toyota Forever Kart sahipleri, 2009 yılı ve öncesi modellerde yüzde 15’ten başlayan yedek parça, yüzde 20’den başlayan işçilik indirimi ile BP’de yüzde 5’e varan akaryakıt hediyesinden yararlanacaklar. Tüm modellerin bakımında ise; Forever Kart indirimlerine ek olarak 1 lt. Toyota Orijinal Motor Yağı hediye edilirken, ücretsiz far parlatma ve 4 adet Bridgestone, Lassa, Michelin veya Goodyear marka lastik alımlarında bir sonraki bakım için 80 TL’lik hediye çeki de Toyota sahiplerinin olacak. Toyota sahiplerinin tüm bu indirim ve büyük avantajlardan yararlanmak için yapmaları gereken tek şey otomobillerini en yakın Toyota Plazaya götürmek ve Forever Kart ayrıcalıklarından yararlanmaya başlamak olacak. Forever kartı olmayan Toyota müşterileri ise plazalarda anında kartlarına çıkartarak, aynı gün içinde servis avantajlarından yararlanabilecekler.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Bir de şöyle düşünmek lazım , demek ki akaryakıt şirketi , yedek parça tedarikcileri ve servisler bir yilda bizden 14 milyon tl daha fazla para alıyor ve bu büyük meblagdan(eger doğru rakamlar ise) vazgectiklerinde bile kar ediyorlar .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu