Haberler

Yılan deliğinden çıkıyor




Dodge, geçtiğimiz günlerde oldukça ilgi gören ve beklenen spor modeli Viper’ı yenileyeceğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, yeni model SRT ve GT’ye ek olarak TA ve GTS adında dört farklı donanım seviyesi ile satışa sürülecek. SRT ve GT versiyonları 15 bin dolarlık indirimle sırasıyla 85 bin dolar ve 95 bin dolardan satışa sürülecekken yeni TA ve GTS versiyonlarının satış fiyatı 101 bin dolar ve 108 bin dolar olarak belirlenmiş.

En üst donanım olan GTS; Laguna adlı altı-yönlü hareket edebilen elektrikli koltuklar, Alcantara kaplama başlıklar, Harman Kardon imzalı ses sistemi ve ön 18 inç – arka 19 inç cilalı Venom jantlarla sunulacak. Özel olarak üretilecek ayrı bir seri olan GTS Ceramic Blue Special Edition’da seramik mavisi boya, siyah çizgiler, turuncu fren kaliperleri, arka bölgesi karbon fiber uygulaması ve parlak GTS imzası yer alacak.

TA 2.0 versiyonu ise yüksek performans “Aero” kitini içeriyor. Bu kit arka spoyler, yol tutuşunu artıran ön kanatlar, ön 18 inç arka 19 inç jantlarla Pirelli P Zero Corsa lastikler, iki modlu süspansiyon, beş modlu elektronik stabilite kontrol sistemi, turuncu Brembo yazılı siyah fren kaliperleri ve yüksek performanslı fren balataları gibi hız tutkunlarına özel donanımları barındırıyor.

Tüm yeni Viper modelleri Dodge’un 8.4 litre hacimli V10 motoru tarafından hayata geçirilecek. Bu ünite, maksimum 645 beygir gücüne ve 814 Nm torka sahip.

Sürüş keyfinden ödün vermek istemeyen Dodge, aracı 6 ileri manuel şanzımanla satışa sürecek.

İlgili Makaleler

5 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu