Haberler

Yeni Superb, Passat’ı aratmayacak




Geçtiğimiz hafta kamuflajlı fotoğrafları ve birkaç gün önce de iki tane sürpriz görüntüsü, otopark.com’da yayınlanan 2015 model Skoda Superb’in neredeyse kamuflajsız denebilecek fotoğrafları çekildi. VisionC konsepti ile öne çıkan yeni Superb, B8 Passat ile aynı özellikleri taşıyacağı için ”Çek Passat’ı” olarak nitelendirildi.

Eskisine göre 20 mm daha uzun ve 80 mm daha geniş olmasına rağmen 75 kg daha hafif olacağı belirtildi. Rakiplerine oranla oldukça rahat bir arka diz mesafesine sahip olmasına rağmen dingil aralığı 80 mm daha uzatılarak çok daha geniş bir alana sahip olması sağlandı. Bagaj hacmi 625 litre, arka koltuklar yatırıldığında ise 1760 litreye çıkacak. Önceki versiyonlarında olduğu gibi önden çekişli olacak ancak istenirse opsiyonel olarak dört çekerli de satın alınabilecek.

Üçüncü nesil Superb (1934 ile 1949 yılları arasında üretilen ilk Superb’de düşünüldüğünde dördüncü nesil) 5 Mart tarihinde 85.’si düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda otomobil severlerle buluşacak, ilk teslimatların ise yaz aylarında olması bekleniyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu