Haberler

2015 Skoda Superb daha çevik




Araç genel dış görünümünü VisionC konseptinden alıyor. Modelin mevcut ağırbaşlı görünümü yerini daha sportif ve çevik bir tasarıma bırakmış. Fotoğraflarda modelin arka kısmı görünmese de yeni Superb’de de iki parça halinde açılabilen bagaj kapağına yer verileceğini düşünüyoruz.
Superb kuzeni Passat ile aynı platformda üretilecek (MQB) olsa da daha geniş bir lastik aralığına sahip olacak ve böylece daha iyi bir diz mesafesi sunacak ve buna ragmen modelin uzunluğu 5 metrenin altında olacak.

Passat’la birlikte sunulan çoğu benzinli ve dizel motorun Superb’de de sunulması bekleniyor. Bu motorlar arasında 240 beygirlik 2.0 litre TDI motorun monuel ve çift kavramalı otomatik vites ile önden çekişli ya da dört çeker olarak sunulması da beklentiler arasında.

Skoda yetkililerinin söylediğine gore modelin dünya prömiyeri Mart 2015’te Cenevre auto show’da yapılacak. Şu an için modelin station wagon versiyonunun sunulacağı hakkında bir bilgi olmasa da Frankfurt auto show’da daha fazla bilginin gün yüzüne çıkması bekleniyor.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. merakla bekliyoruz fiyat performans oranı 90-60-90 🙂
    çizgilerini passat’tan ayıran o kaputun ön panjura kerkinmesi de ortadan kalkarsa bence süpper bir
    görünümü olur ki bu fotolarda onu sezdim (iki far arası düz kaput yapamayan skoda istemiyoruz 🙂 )

    1. Detaylar cok belli olmasin diye birseriyi piyasaya surmeden once gizleme taktigi ancak ne hikmettir ki hemenherarac trafige cikmadan, firma aciklama yapmadan once bir sekilde goruntuleniyor 🙂

      1. Çünkü bu haliyle test edebildikleri yollar özel izin verilen güzergahlar ve nurburgring gibi pistlerin yakınında bulunan yollar bu noktalarda otopaparazziler de bol miktarda bulunuyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu