Haberler

640’lık Cadillac CTS-V yüzünü gösterdi




Cadillac, 2016 CTS-V modelini Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı öncesi duyurdu.

BMW M5 ve Mercedes E63 AMG’nin rakibi olacak modelde süperşarjlı 6.2-litrelik V8 motor yer alıyor ve bu motor 640 bg (477 kW) ve 855 Nm tork üretiyor. Gücünü sekiz ileri çift kavramalı otomotik şanzıman aracılığı ile lastiklere aktaran model 0-100 hızlanmasını 3.7 saniyede tamamlayıp maksimum 322 km/s hıza ulaşabiliyor.

Tasarıma geçecek olursak, ağ şeklinde örülmüş ızgara ve büyük hava girişi modele agresif bir ön yüz kazandırıyor. Modelde aynı zamanda üzerinde bir hava alığı da yer alan karbon fiber kaput bulunuyor. Arka kısıma geçtiğimizde  şişirilmiş çamurluklar, aerodinamik yan etekler ve arka spoyler dikkat çeken detaylar arasında. Modelin diğer görsel özellikleri arasında dört çıkışlı egzoz sistemi, 19″ aluminyum jantlar ve Michelin Pilot Sport lastikler yer alıyor.

Kabin içine geçtiğimizde, yarı anilin deri / süet mikrofiber spor koltuklar, mat karbon fiber döşemeler ve 12.3 inç dijital gösterge paneli bizleri karşılıyor. Araçta aynı zamanda CUE eğlence sistemi, Performans Veri Kaydedici ve Bose ses sistemi bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu