Haberler

Aston Martin DB10, James Bond’a hazır




The Aston Martin DB10 bugün 24. James Bond filmi ile birlikte duyuruldu.

Londra Pinewood Studios’da özel bir etkinlikle tanıtılan DB10, 24. James Bond filminin yüzü olacak. Film 6 Kasım 2015’te gösterime girecek ve adı Fleming’in romanlarında geçen hayali küresel terörist yapılanmasından esinlenilerek SPECTRE (SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) olarak belirlenmiş.

Yarın başlanacak olan çekimler; Pinewood, Meksika, Roma, Tangier & Erfoud (Morocco), Avusturya/Sölden, Obertilliach ve Lake Altaussee’da yapılacak. Yönetmenliğini Sam Mendes’in yapacağı SPECTRE’nin çekimlerinin bir yıldan kısa sürede tamamlanması bekleniyor ve filmde Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris ve Rory Kinnear başrolde yer alırken Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista ve Andrew Scott kadrodaki diğer ünlüler de olacak.

Aston Martin DB10’a dönecek olursak, model markanın yeni tasarım dilinin öncülüğünü yapacak devrimsel bir tasarıma sahip olacak. Aston Martin filmin çekimlerinde kullanılmak üzere toplam 10 adet DB10 üretecek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu