Haberler

Aston Martin’den 60. Yılına Özel Vanquish




Aston Martin 60. Yılına özel olarak 6 adetle sınırlı spor otomobil üretmeyi planladığını açıkladı. Bu altı model de Vanquish tabanlı olacak ve özel sipariş üzerine müşterilerine ulaşacak.

Tanıtılan ilk otomobil beyaz renkte olup çift renge sahip hafif alaşım jantlara ve yıl dönümünü simge eden ve modelin yanlarında bulunan sarı kaplamalarla standart versiyonundan sıyrılıyor.

Kendine özgü özellikleri kabin içerisinde de devam ediyor. Sarı dikişli çift renge sahip koltuklarla ve karbonfiber trim kaplamalarıyla donatılmış modelde ayrıca kapı eşiğinde ve kapı tutamaçlarında kullanılan metaller de önceki Aston Martin motorlarında kullanılan metallerden alınmış.

Bu özel model de standart versyonunda kullanılan 6.0 litrelik V12 motor ile donatılmış olup, 568 beygir ve 630 Nm tork gücünü 8 ileri otomatik şanzımanla yere aktarıyor. Bu sayede otomobil 0’dan 100 kilometre hıza ulaşması için 3.6 saniyeye ihtiyaç duyarken maksimum hızı ise saatte 321 kilometre olarak belirtilmiş.

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. aston martinin bir silkelenmesı lazım,db9,v8,vanquish,rapide,dbs bu araçların teknık altyapıları rakıplerıyle ölçüşecek durumda degıl. sağlam bır para kaynağı lazım.sadece isim satıyor uzun zamandır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu